Connect with us
Lovitura de neimaginat pentru Guta! Nu se putea evita asta

Vedete

Lovitura de neimaginat pentru Guta! Nu se putea evita asta

Nimeni nu si-ar fi imaginat ca se va intampla asta. Viata e plina de surprize, iar Nicolae Guta stie asta cel mai bine dupa ce si-a incercat norocul alaturi de mai multe femei pana acum. Manelistul a fost ‘tradat’ de fostele sale partenere care i-au jurat credinta vesnica la vremea lor. Narcisa si Beyonce de Romania (Madalina) nu se suportau deloc o buna bucata de vreme.

Cum se intampla de obicei in viata, pe oameni ii apropie necazurile, iar Narcisa si Madalina, alias Beyonce, au devenit cele mai bune prietene de cand blondina a aflat ca este suspecta de cancer la san. Beyonce a fost ieri sa se opereze deoarece acuza dureri crunte in zona fesiera si la sani.

POZE – O cantareata de la noi isi pune in pericol sarcina! Ce a putut sa faca

18+ Cantareata iubita de toti romanii, in sanii goi!

Vedeta si-a facut doua implanturi in zone diferite in acelasi timp, iar asta i-a pus sanatatea in pericol. Cea care i-a fost aproape, cum nimeni nu se astepta, nici macar Guta care acum isi traieste viata alaturi de noua lui partenera, a fost Narcisa, cea mai apriga dusmana a lui Beyonce pe vremea cand era cu Nicolae.

„Mi-au descoperit medicii sase noduli la sani. Nu pot sa fac efort, incepe sa ma doara. La ecografie nu se vede ce e acolo, deocamdata raman suspecta de cancer. Am si la fese dureri. Eu am stat doar pe spate cand m-au operat. A vrut Guta sa fac tot pachetul, iar eu am facut tot pachetul”, a declarat Beyonce in urma cu doua seri la Wowbiz.

Guta nu a avut inca nicio reactie despre impacarea anului, asa cum toata lumea asteapta. Cantaretul isi vede linistit de viata si nu da niciun semn ca l-ar interesa de ceea ce i se intampla Madalinei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top