Connect with us
Lovitura pentru Liviu Dragnea, Irina a renunțat la inelul primit de la fostul șef PSD

Politic

Lovitura pentru Liviu Dragnea, Irina a renunțat la inelul primit de la fostul șef PSD

Liviu Dragnea pare să nu mai scape de probleme. Iubita sa, mult mai tânără care a jurat să-i fie alături în cele mai dificile momente pare să uite ușor de liderul PSD aflat în închisoare.

În timp ce Liviu Dragnea speră că va fi eliberat condiționat, încă considerându-se nevinovat, Irina își trăiește viața uitând de soțul de după gratii.

LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD!

LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD!

Deși conform CANCAN inelul pe care-l purta la deget este chiar cel oferit de Dragnea ca cererea în căsătorie, în fotografia postată pe rețeaua de socializare Irina a „uitat” să-l mai poarte. Și cum gurile rele spun că acesta nu va fi eliberat curând, pentru că urmează alegerile parlamentare și locale și asta ar afecta mult PSD, care se duce ușor pe râpă, se pare că nici relațaia dintre Dragnea și Irina scârție.

Valoarea cadoului făcut la acea vreme de Liviu Dragnea logodnicei sale dăpșea 10.000 de euro și deși aceasta pare tristă și anostă în spațiul public, ușor viitoare soție Dragnea se pare că ar vrea să înceapă o viață nouă.

Dragnea se crede nevinovat

„Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova.

De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top