Connect with us
Mama Alexandrei Cumpănașu, sunată de un necunoscut după dispariția fetei. Ce i-a spus bărbatul la telefon

Știri

Mama Alexandrei Cumpănașu, sunată de un necunoscut după dispariția fetei. Ce i-a spus bărbatul la telefon

Apar tot mai multe detalii cutremurătoare în cazul fetelor dispărute din Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit la România TV că mama fetei a primit mai multe telefoane de la un individ necunoscut. Acesta chiar i-a spus la un moment dat “mamă soacră” și a anunțat-o pe femeie că va pleca din țară cu fiica ei.

Ce i-a spus un bărbat mamei Alexandrei Măceșanu la telefon

“Ieri dimineaţă, la ora 7.00, a fost sunată mama Alexandrei, de către un individ în vârstă care a spus ‘noi plecăm din ţară, mamă soacră’. După care toată ziua a sunat cu număr necunoscut care, de câte ori răspundea, nu spunea nimic. Răspuneau părinţii Alexandrei, iar de partea cealaltă nu vorbea nimeni.

A mai sunat încă o dată acelaşi bărbat despre care vă spuneam mai devreme şi a spus că să stea liniştită că totul e bine. Toate lucrurile astea, toate aceste numere de telefon, cât de cretin să fii ca să nu le localizezi”, a povestit Alexandru Cumpănaşu în direct la România TV.

Printr-un incident similar a trecut și bunicul Mihaelei, prima tânără dispărută. Acesta a depus o plângere la poliție în luna aprilie, mărturisind că a fost sunat de persoane necunoscute, care i-au spus că tânăra a plecat în Elveția și că nu vrea să se întoarcă acasă.

Pe 15 aprilie 2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat din comuna Dioști, sat Radomir, județul Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar de acasă, din comuna Dioști, către municipiul Caracal și nu a mai revenit, a transmis DIICOT.

Alexandra, violată și sechestrată de Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a mai dezvăluit că fata ar fi spus la telefon autorităților că a fost violată și că este ținută legată cu sârmă de criminal. ”Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii.

Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în «înţelepciunea» lor, credeau că nu este fata”. a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise în Caracal.

Gheorghe Dincă a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul nu a recunoscut faptele. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri.

Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112 și a anunțat că este ținută împotriva voinței sale de către un bărbat. STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă a apelantului, ci o arie aproximativă de căutare, lucru care ar fi îngreunat acțiunea polițiștilor.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top