Connect with us
Mama Luizei Melencu a răbufnit: “E strigător la cer! Fac apel la toate autoritățile”

Știri

Mama Luizei Melencu a răbufnit: “E strigător la cer! Fac apel la toate autoritățile”

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută și presupus a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a răbufnit! Femeia spune că nu mai rezistă! Vrea informații despre dispariția fetei sale și spune că anchetatorii nu îi spun nimic, de patru luni de când fata a dispărut. Femeia se teme ca autoritățile să nu mușamalizeze cazul!

Mama Luizei Melencu a răbufnit, după patru luni de când nu și-a mai văzut fata

„Cer să fim anunțați, vrem ceva concret. Sunt patru luni de zile, trăim de pe o zi pe alta. Vrem un răspuns. Nu vrem să se mușamalizeze nimic.

Ajutați-ne! Am crescut acest copil 18 ani și ne-au fost luați fără nicio vină de lângă noi. Pentru ce? Cât putem să mai suportăm?

E strigător la cer, ca în țara asta să se întâmple așa ceva. Fac un apel la toate autoritățile. Vă rugăm frumos să nu se mușamalizeze!”, a fost mesajul transmis de mama Luizei.

Mama Luizei a negat faptul că ar fi cerut despăgubiri în cazul dispariției fiicei sale! În presă au apărut informații potrivit cărora femeia ar fi cerut 300 de mii de euro despăgubiri.

Femeia neagă aceste informații și spune că fata sa a dispărut în luna aprilie, iar de atunci, autoritățile nu au făcut absolut nimic pentru a o găsi.

Gheorghe Dincă că le-aucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu și i-a condus pe anchetatori la probe foarte importante.

Mama Luizei Melencu a răbufnit

Mama Luizei Melencu a răbufnit

Mama Luizei spune că nu a cerut nicio despăgubire

„Nu este adevărat. Eu am văzut la televizor această informaţie şi am sunat să spun că nu este nimic adevărat. Noi nu cerem absolut nimic.

Pe noi ne interesează banii, în situaţia asta?! Eu nu ştiu cine a aberat, noi chiar nu vrem să fim băgaţi în aberaţia asta, pentru că pe noi ne interesează copilul, viaţa copilului, nu banii“, a declarat Georgeta Melencu, pentru Adevărul.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top