Connect with us
Manea dedicată PSD de Nicolae Guță. În videoclip apare un steag al Rusiei

Politic

Manea dedicată PSD de Nicolae Guță. În videoclip apare un steag al Rusiei

Partidele recurg la toate resursele, clasice sau mai moderne, pentru a-și convinge electoratul în campania electorală pentru alegerile europene, care e în plină desfășurare. Dincolo de mitinguri, există și alte metode pentru a ajunge la inima alegătorilor. După troll-area bannerelor de campanie de către USR, intră în scenă artiști celebri și genuri muzicale cu popularitate: cântărețul Nicolae Guță dedică o manea PSD, despre care spune că e „cel mai tare partid posibil”.

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”, spune în preambulul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”.

Videoclipul a fost postat sâmbătă seară pe canalul de YouTube „Manele TV” care precizează că este o „melodie facuta la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile PSD, în care se văd mulți oameni și lideri ai PSD. Aceste imagini alternează cu altele în care se văd tineri care dansează și cântă fericiți la festivaluri, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copii de mână sau tineri îndrăgostiți în ceea ce pare a fi un apartament nou.

Drapel al Rusiei în maneaua lui Nicolae Guță care îndeamnă oamenii să voteze PSD

La un moment, în câteva cadre apare ceea ce pare a fi o secție de vot, în orice caz, sunt niște urne în care cineva bagă un vot, numai că la perete se vede un steag în culorile roșu-albastru-alb, care, după toate aparențele, este al Rusiei.

Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă ale PSD în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa – România merită mai mult!”

Iată ce spun versurile:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

Refren:

Hai, române, hai, hai, la urne

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD

Hei, hei, PSD, PSD

Arde flacăra în torță,

PSD-ul e o forță.

Marțienii de-ar veni,

Și tot nu ne pot opri.

Noi suntem așii puterii

Și noi vrem binele țării.

De toți românii ne pasă,

Ne vrem tinerii acasă!”

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top