Connect with us

Știri

Manelist interzis la televizor pentru un videoclip in care apare…

MANELIST INTERZIS LA TELEVIZOR. Consiliul National al Audiovizualului a interzis difuzarea videoclipului „Araboaica” a cantaretului Marius Babanu.

Videoclipul „Araboaica” nu este unul care sa respecte legea, motiv pentru care va fi scos de pe posturile cu acest profil muzical. Videoclipul lui Marius Babanu incalca legislatia privind protectia minorilor. Decizia a fost luata azi, scrie presa centrala.

CNA a interzis videoclipul in urma mai multor sesizari cu referire la aparitia unei minore care danseaza lasciv in mijlocul mai multor barbati. „Nu inteleg cum este posibil sa vedem o minora dansand provocator in fata multor barbati”, suna una dintre sesizari.

CITESTE SI: Alex Velea s-a facut MANELIST pentru o seara

CITESTE SI: Gigi Becali a dezvaluit pe cine va alege Borcea dintre Alina si Valentina Pelinel: „Mi-a zis…”

Televiziunea de manele Taraf TV a transmis CNA un mesaj in care precizeaza ca a obtinut acordul parintilor pentru aparitia fetitei in videoclip.

Propunerea de a fi scos videoclipul de pe post a fost votata de 7 membri CNA printre care Monica Gubernat, Radu Herjeu si Dorina Rusu. Doar Radu Calin Cristea si presedintele CNA, Laura Georgescu, au votat impotriva acestei solutii.

Decizia a fost luata in baza articolului 9, alineatul 1 din Codul de reglementare a continutului audiovizual unde este specificata interzicerea difuzarii de programe al caror scop este exploatarea aspectului fizic al minorului sau „expunerea acestuia in ipostaze nepotrivite varstei”.

Sursa foto: Youtube.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top