Connect with us
Maria Constantin împlinește azi 32 de ani: „Nu-mi doresc decât să păstrez tot ce am”

Vedete

Maria Constantin a spus adevărul. Boala grea cu care s-a confruntat artista

Maria Constantin a vorbit recent despre cele mai grele momente din viața ei. Artista a povestit că a trecut prin multe cumpene și a vorbit despre cum a reușit să le depășească.

Cântăreața de muzică populară recunoaște că a avut multe gânduri negre și perioade dificile, dar a reușit să le depășească.

După ce a fost doborâtă de primul divorț, a fost nevoită să se și despartă o perioada de fiul ei.

„Primul divorț a fost mai greu pentru că a fost în joc un copil. Să stau departe de copil a fost cel mai greu pentru mine. Eram obișnuită să mă joc cu el în fiecare secundă, să știu că e mereu lângă mine, chiar și atunci când plecăm alegeam variată în care să pot să îl iau cu mine la evenimente. 

Maria Constantin, momente de cumpănă

Maria Constantin a declarat că tot timpul a avut grijă de copilul ei și a incercat mereu să-i ofere ce e mai bun.

„S-a tot spus că mi-am abandonat copilul. Nu e nimic adevărat. La momentul respectiv, copilul meu avea vârstă de 3 ani și jumătate. Am plecat cu fiul meu și am făcut mari încercări de a se obișnui în locuința nouă, însă nu s-a putut. Era obișnuit acolo și atunci am ales o varianta cea mai bună pentru copilul nostru”, a povestit artista, potrivit wowbiz.ro.

Maria Constantin a povestit despre cum au privit-o oamenii, cum au judecat-o și apoi au felicitat-o dar și despre un episod mai puțin plăcut din viața ei.

„Ajunsesem la un moment dat să iau pastile pentru a putea dormi, ajunsesem într-un anumit prag și o limita din cauza stresului, nemancatului, oboselii. Oamenii mai întâi m-au judecat, apoi m-au felicitat, niciodată nu poți să împaci pe toată lumea.
Tot timpul am gândit în viitor, cât să fie bine copilului”, a mai spus Maria Constantin.

Citește și Gabriela Cristea, ruinată din cauza divorțului de Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top