Connect with us
Maria Constantin, declarații despre primul bărbat cu care s-a afișat după divorț!

Monden

Maria Constantin, declarații despre primul bărbat cu care s-a afișat după divorț!

Pe Maria Constantin o tot vedem singurică de un an încoace, de când și este divorțată. Artista nu s-a etalat cu niciun bărbat, ba chiar mai mult nici nu a vorbit de existenția vreounui bărbat misterios.

Dar de curând părea ca aceasta situție se schimbase în viața ei, artista postase o poza la brațul unui bărbat, iar acesta nu era nimeni altul decât cunoscutul Ensar Duman.

Lucrul care le-a stârnit curiozitatea fanilor, a fost chiar descrierea pozei! Care a lăsat foarte mult de interpretat.

“Nimic nu este intamplator”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei sale. Cei doi păreau foarte apropiați. Maria Constantin iți pusese mâna pe brațul bărbatului, iar acesta îi răspundea la gest în aceeași notă. Ei zâmbeau fericiți și păreau calmi și foarte liniștiți împreună.

Dar Maria nu a dat curs speculațiilor și a clarificat totul.

“Eu si Ensar Duman suntem prieteni foarte buni. Vechi si foarte buni. Ne intelegem excelent, aveam lucruri in comun, dar ne intalnim destul de rar.

Cred ca incurcatura si faptul ca unele persoane au spus ca am fi impreuna se datoreaza comentariului facut de mine in care am spus ca

Nimic nu este intamplator”.

Care este povestea din spatele pozei

Sa va explic. Ma aflam in oras cu o amica, iar ea mi-a spus ca ma duce la un restaurant unde se mananca bine. Am zis “Ok” si am plecat. Abia cand am ajuns, am observat ca ea ma adusese la restaurantul lui Ensar.

I-am zis: Dar eu il cunosc pe patronul de aici, mi-e prieten! Si, uite asa am reusit sa ma revad cu el.

Fereasca sfantul, nu-mi fac nicio interventie estetica, nu am nevoie! Sunt multumita de felul in care arat si nu vreau sa schimb nimic la mine.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri neașteptate: „A fost o aventură, de fapt”

In rest, da, Ensar e primul barbat cu care apar intr-o poza realizata dupa divortul meu. Intr-adevar, pana acum am evitat sa ma fotografiez cu alti barbati”, a declarat Maria Constantin in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top