Connect with us

Știri

Maria Ghiorghiu, previziune care produce fiori reci: „Un cartier de blocuri, în pericol! Se va surpa pământul!”

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru faptul că a prezis tragedia din clubul Colectiv, dar și alte evenimente nefericite din România, atrage atenția asupra unei tragedii ce urmează să se producă în perioada următoare.

Mai exact, ea este de părere că un cartier de blocuri este în pericol, din cauza alunecărilor de teren. Clarvăzătoarea a scris pe blogul său despre evenimentul care ar urma să se producă pe viitor.

”Dragii mei,

În această dimineață, trează fiind, o lumină puternică îmi luminează un cartier de blocuri de locuit, înspre sud. Erau multe blocuri și toate erau construite sub formă de L.

Aceste blocuri, dragilor, erau construite exact pe marginea unei prăpăstii imense, ce avea o adâncime de câțiva metri.

Se vedea clar, fraților, faptul că blocurile de locuit erau într-un pericol iminent.

Prăpastia era mai adâncă decât cea din imaginile de mai jos. Din nefericire, dragilor, vom auzi de o astfel de situație extrem de gravă și îngrjorătoare.

Unde anume sau când va avea loc acest dezastru, eu nu cunosc. Să ne rugăm, însă, pentru toți semenii noștri care vor avea de suferit din pricina alunecărilor de teren, ca să fie ocrotiți și păziți de toate necazurile. ”, a scris ea pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a prezis Apocalipsa Albă la iarnă: „Va face ravagii, am văzut…”

Aceasta a prezis Apocalipsa Albă, sub forma unui viscol puternic și iminent, care se va produce în această iarnă și care va face mukte victime în rândul oamenilor.

Aceasta a scris pe blog totul despre profeția în care vremea rea devine principalul dușman al omenirii.

5 Noiembrie 2018,ora 6,44 dimineata !

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, desi eram treaza ,mai stateam in pat cu ochii inchisi fiind. Brusc, vad asa cu ei inchisi, vad inspre Sud o strada pe care abia daca se mai puteau zari masinile care circulau. Oamenii nu mai circulau pe strada, atat de puternic era viscolul.
Zăpada nu era mare pe strada, dar atat cat era, vantul o spulbera puternic si nu se vedea aproape nimic pe strada.

Asadar, dragilor, iata ca Iarna va veni si va face ravagii. Unde se va produce acest VISCOL, daca va fi la noi sau in alta tara, vom vedea impreuna.

Sa nadajduim insa, ca IARNA nu va incepe atat de furioasa, si ca ne vom putea bucura de fulgii ei mari si pufosi care se vor asterne frumos si linistit imbracand pămantul si copacii.
Cu dragoste, Maria”, scris calrvăzătoarea pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top