Connect with us
Marian amantul Vulpiței nu se lasă! S-a dezbrăcat pe internet și a transmis un mesaj usturător

TV

Marian amantul Vulpiței nu se lasă! S-a dezbrăcat pe internet și a transmis un mesaj usturător

Amantul celebrei neveste-vulpiță s-a filmat gol în patul în care Veronica l-a înșelat pe Viorel și i-a trimis acesteia un mesaj.

Marian, tânărul cu care Vulpița a făcut amor, i-a transmis femeii un mesaj plin de subînțeles. Bărbatul s-a filmat gol, în patul în care a făcut dragoste cu nevasta lui Viorel și a postat imaginile pe un cont de soicalizare.

”Of, Vulpițo, Vulpițo… ce-ai vrut tu să-mi faci mie, ai vrut să mă bagi la pușcărie… Dar ce să fac, Vulpițo, dacă ești Vulpiță și hoață și umbli cu juma’ de sat! Hai, succes, ne vedem mâine”, i-a transmis Marian.

Cum a ajuns vedetă Vulpița?

Telenovela anului, în care Veronica din Blăgești l-a acuzat pe un consătean de viol, pentru ca mai apoi să se constate că aceasta își dăduse consimțământul pentru o partidă de sex cu respectivul, precum și cu alți săteni, este deja cunoscută.

Marian este doar unul dintre băieții cu care Vulpița l-a înșelat pe Viorel, însă acesta a avut ghinionul ca soțul ei să afle de aventura soției iar aceasta a ajuns să se apere în fața lui spunând că a fost violată. Doar că minciuna a fost descoperită, iar Veronica a ajuns o vedetă națională.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

4 Comments

4 Comments

  1. Nelu

    2020-02-14T08:20:42+02:00 at 8:20

    stimate d.le Ioan Adrian Vrauko. Cred ca genul asta de „articole” nu au cum sa va faca cinste. Va doresc sa vina un moment in viata dv-s cand veti trece sub tacere mizeriile publicate acum. Oricum, ma mir ca nu va e jena de gunoaiele publicate de dv-s. Puneti mana si faceti un efort sa invatati sa faceti presa.

  2. Denny

    2020-02-09T00:47:32+02:00 at 0:47

    Păpati bani de pe urma celor slabi de înger… ca hienele care, cand au prins o pradă buna, nu Se lasă până nu ling toata carnea de pe oase…. rusine!!!!

  3. Gabriel

    2020-02-07T15:51:59+02:00 at 15:51

    Sunteți de groaza ăstia de la huf”.
    Chiar nu aveți ce scrie?
    Credeți că suntem o țară de idioți?
    Toate porcăriile ,vulpițăa ….amanyul ei…! Sunt de tot plânsul !!!!

  4. John

    2020-02-07T05:17:18+02:00 at 5:17

    Asta se intampla cand nu mai aveti ce sa scrieti. Vulpita este o femeie cu retard mintal si voi va folositi de acest handicap sa va fie rusine nesimtitilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top