Connect with us
Marian Godină ironizează propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Interne, în persoana Danielei Dan.

Politic

Marian Godină ironizează propunerea pentru M.A.I

Marian Godină ironizează propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Interne, în persoana Danielei Dan. Polițistul ajuns celebru prin activitatea sa de pe site-urile de socializare a ținut să-și expună părerea și în legătură cu potențialul nou ministru al Ministerului Afacerilor Interne.

Marian Godină: „Să nu confunde căruțele cu mașinile de poliție!”

Celebrul agent de poliție a analizat într-o cheie amuzantă propunerea PSD pentru Ministerul căruia se subordonează. „Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram «atenţionat» în legătură cu noul ministru de Interne. De aceea simt nevoia să vă spun că am luat la cunoştinţă. Ce să zic… îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile.”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Subtilul atac al polițistului scoate în evidență tragi-comicul episod când a încercat să-și publice cartea „Flash-uri din sens opus” în județul Teleorman, dar a fost oprit de lipsa librăriilor.

La acea vreme, Camelia Dan era prefect de Teleorman și îi replica lui Godină: „Nu mai puţin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerţul cu cărţi.”

Citește și: Biografie: Carmen Dan, ministrul de Interne în Cabinetul Grindeanu

Camelia Dan este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne în cadrul cabinetului Grindeanu. În cursul zilei de mâine, mandatul ei va fi validat de Parlament, urmând ca apoi să susțină și jurământul de credință.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top