Connect with us
Mario Iorgulescu, baiatul lui Gino Iorgulescu, presedintele FRF, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de lovire si lipsire de libertate.

Știri

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, plasat sub control judiciar

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost plasat sub control judiciar. El a fost retinut de politisti, alaturi de alte trei persoane,  intr-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului, anunta Politia Capitalei.

„Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au pus in aplicare opt mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului”, au informat, marti, intr-un comunicat de presa reprezentatii Politiei Capitalei.

Se pare ca Mario Iorgulescu, impreuna cu cativa interlopi, condusi de Marius Pascu, zis „Calu”, ar fi batut un barbat care ii datora bani fiului lui Gino Iorgulescu. Potrivit Romania TV, victima ar fi fost batuta cu un ciocan de snitele, chiar la resedinta baiatului presedintelui Ligii Profesioniste de fotbal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top