Connect with us

Știri

MARTOR CHEIE în cazul Caracal: Ce susține bărbatul

Se pare că a apărut în sfârșit un alt martor cheie în cazul Caracal. Este vorba despre omul de afaceri Remus Rădoi. Acesta este personajul la care a apelat adjunctul IPJ Olt Nicolae Alexe pentru a găsi mașina lui Gheroghe Dincă.

Procurorii DIICOT au amânat audierea și Remus rădoi a explicat că ‘S-a anulat audierea mea. Presupun că mai este cineva la audiere și va dura mai mult și nu se va putea face astăzi’.

Martor cheie în cazul Caracal – urmează să fie audiat

Remus Rădoi zis și „Codiţă” a fost chemat să dea explicații în fața anchetatorilor în legătură cu conversațiile pe care le-a avut pe telefon cu fostul adjunct de la IPJ OLT Nicolae Alexe. Alexe i-a trimis lui Rădoi poze cu descrierea mașinii în care s-ar fi aflat Alexandra Măceșanu și l-a rugat pe acesta să ajute la găsirea fetei.

Martor cheie in cazul Caracal

Remus Rădoi a făcut astăzi declarații: „Există oportunitatea de a face o cerere prin care apoi să beneficiezi de o audiență. Am lăsat și un memoriu care a fost direcționat către DGPI, pentru a verifica dacă cele arătate de mine se verifică. DGPI a trimis un comunicat înapoi către MAI prin care spunea că ceea ce arătam eu este veritabil. Arătam că în cadrul acelui dosar au fost niște nereguli de la faptul că nu au există interceptări așa cum trebuia și pe o perioadă bună de timp și până la faptul că nu au fost audiate anumite victime sau că au fost audiate în aceeași clădirile cu infractorii.

Citește și: Ultima oră! Ce se întâmplă acum în casa criminalului Dincă

În urma informării mele cu privire la acest clan, respectiv la conducerea Poliției Caracal, Poliția Caracal l-a sunat pe liderul grupării și i-a reprodus mot a mot toate cuvintele despre ceea eu îi spusesem. Adjunctul Poliției Caracal a fost informat de mine telefonic, cât și fizic că gruparea era adunată într-un local, având asupra lor arme albe pentru a ataca pe cineva”.

Citește și: Informații șocante despre proxeneții din Caracal: fete de liceu racolate, violate și șantajate cu filmări

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii despre hainele găsite pe un câmp lângă Caracal

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top