Connect with us
Meciurile de la Euro 2016 ar putea fi vizate de atacuri teroriste, au avertizat serviciile secrete germane, citate de presa din aceasta tara!

Știri

Meciurile de la EURO 2016, vizate de atacuri teroriste!

Un raport al serviciilor germane, citat de Bild, arata ca meciul de deschidere de la Euro 2016, Franta – Romania, ar putea fi vizat de atentate, insa avertizarea nu se opreste doar la aceasta partida, ci este valabila pentru intreaga competitie.

Conform raportului cele mai expuse sunt „tintele simbolice si usoare care se bucura de multa atentie din partea media si care, in consecinta, s-ar putea solda cu un numar mare de victime.”

Vezi si: Pro TV va transmite Euro 2016!

In luna aprilie, dupa capturarea teroristului Salah Abdeslam, serviciile secrete din Hexagon anuntau ca meciul dintre Franta si Romania ar fi vizat de atacuri teroriste.

Campionatul European de Fotbal 2016 se va disputa in perioada 10 iunie – 10 iulie 2016. Franta a prelungit starea de urgenta instituita in urma atentatelor din Paris, care au avut loc in noiembrie 2015 si care s-au soldat cu moartea a 130 de oameni.

Aproximativ 2.5 milioane de persoane sunt asteptate sa vina in Franta, unde se vor desfasura cele 51 de meciuri din cadrul CE 2016. Peste 1.200 de ofiteri vor fi trimisi la partidele care se vor disputa pe Stade de France, in timp ce alti 900 vor fi prezenti la celelalte noua stadioane pe care se va desfasura competitia Euro 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top