Connect with us
Andra este artista anului

Vedete

Media Music Awards 2016: Andra este artistul anului. Câte premii a câștigat cântăreața

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi! Și asta datorită talentului său mizcal și al hiturilor scoase pe bandă rulantă.

Pe lângă toate acestea, Andra a fost desemnată artista anului în România. Indrăgita vedetă a câştigat, în această seară, patru premii la Media Music Awards,eveniment desfăşurat la Sibiu.

Andra a câștigat 4 premii la Media Music Awards 2016

Mai exact, a fost desemnata cea mai de succes artista (Best Female), artistul cu cea mai rapida ascensiune a unui hit catre prima pozitie in clasamente – piesa „Niciodata sa nu spui niciodata” (Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) și artistul cu cel mai infocat fan (Best Fan).

Cu un număr de peste 3 milioane de fani pe Facebook, artista nu ratează nicio ocazie de a împărtăși cu fanii săi cele mai frumoase momente din viața ei.

Andra a postat pe Facebook o fotografie cu soțul său, realizatorul TV Cătălin Măruță, reușind să strângă repede peste 88 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Sunteți o familie splendidă! Andra nu am cuvinte ! Ești Perfectă ,vocea nu mai spun….visul meu și al fetiței mele este să te putem vedea în carne și oase cum se spune.Te iubim” „Sunteți foarte frumoși! Sănătate pentru tine și Cătălin, dar mai ales pentru comorile voastre, David și Eva!Va pup!”, sunt câteva dintre mesajele pe care cântăreața le-a primit din partea fanilor.

Cătălin și Andra Măruță au făcut nunta în anul 2008, iar de atunci formează una dintre cele mai populare familii din showbizz-ul românesc. Cei doi au împreună 2 copii, pe David în vârstă de 5 ani și pe micuța Eva Maria, în vârstă de 1 an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top