Connect with us
Medicii au decis sa inchida salonul in care se afla Mihai Constantinescu

Stil

Medicii au luat DECIZIA! Ultimele informaţii despre Mihai Constantinescu

Ultimele informaţii despre Mihai Constantinescu. Starea de sanatate a cantaretului Mihai Constantinescu inca este precara, lumea asteptand ca acesta sa-si revina. Potrivit evz.ro, medicii ar fi interzis accesul tuturor persoanelor in salonul lui Mihai Constantinescu. Decizia nu a fost motivată.

In acest moment, medicii sunt rezervati cu privire la starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu, care se lupta in fiecare minut pentru a supravietui. De acum nici rudele nu mai au voie in salonul acestuia.

S-au interzis vizitele in salonul lui Mihai Constantinescu

Ultimele informaţii despre Mihai Constantinescu. Chiar si fosta sotie, Mihaela Constantinescu, a incercat sa-l viziteze in salon, insa i s-a interzis total: „Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare.

Citeşte mai mult:

Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă” a spus Mihaela pentru click.ro.

Ce a declarat Simona Secrier

Ultimele informaţii despre Mihai Constantinescu. Simona Secrier a declarat joi ca artistul este in continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Simona Secrier.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top