Connect with us
Meghan Markle regretă deja noua ei viață regală? Cele 4 semne care o dau de gol

Externe

Meghan Markle regretă deja noua ei viață regală? Cele 4 semne care o dau de gol

Noua Ducesă de Sussex s-a săturat deja de viața regală? Pe Meghan Markle o știm ca pe o fată obișnuită, în ciuda carierei sale. Aceasta s-a chinuit din greu să rămână cu picioarele pe pământ și să nu fie luată de valul celebrității. Dar oare face aceasta față la noua viață oferită de Prințul Harry?

Nici măcar Prințesă nu e!

Asta e o mare dezamăgire pentru cea care se visa, încă din copilărie, să devină Lady Diana 2.0. Cu toate că s-a măritat cu un prinț, fosta actriță hollywoodiană nu a devenit prințesă după nuntă din simplul motiv că nu are sânge albastru.

“Ca să devii Prințesă, tradiția regală spune că trebuie să fii fiica unui prinț sau să ajungi soția unui prinț. Totuși Meghan nu e prințesă din cauza poziției regale pe care o are Prințul Harry în familia sa.”

E posibil că Markle să se gândească, dacă tot a renunțat complet la viața ei anterioară, măcar să fi devenit Prințesă. Dar la ce anume a renunțat Meghan Markle pentru a-i fi alături lui Harry?

A renunțat la cariera ei actoricească

Adică la tot ce conta mai mult pentru ea. După ce s-a zbătut atât să ajungă cât de cât cunoscută la Hollywood – via serialul Suits – Meghan a anunțat, în noiembrie 2017, că își încheie socotelile cu Cetatea Filmului și renunța la actorie. Este evident că nu a făcut acest lucru din proprie inițiativă, ci de dragul Prințului Harry sau, mă rog, a noului statut regal dobândit după nunta cu acesta.

“E o schimbare, un capitol nou. Și nu uitați că am lucrat la serial timp de șapte ani… Dar, odată ce ajunseserăm la episodul 100, mi-am dat seama că aveam cu ce să mă mândresc. Numai că a venit timpul pentru altceva…”, încerca actuala Ducesă de Sussex să ne explice situația ei. Însă are oare și regrete?

A renunțat și la hobby-ul ei

Îi plăcea la nebunie să se ocupe de blogul ei, The Tig, în care scria despre aventuri culinare, pasiunea pentru vin și activități de zi cu zi. Numai că, în aprilie 2017, când se vorbea tot mai mult despre o logodnă între ea și Prințul Harry, și-a închis blogul.

“Ceea ce a început ca un proiect născut din pură pasiune s-a dezvoltat într-o comunitate plină de inspirație, sprijin și distracție. Mi-ați făcut zilele mai frumoase și pline de veselie”, a declarat ea când și-a luat “La revedere!” de la fanii ei virtuali. Imposibil să nu le ducă dorul măcar din când în când!

Citește și: Meghan Markle, admirată şi criticată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top