Connect with us
O tanara studenta care isi ajuta matusa sa isi renoveze apartamentul a avut parte de un soc in momentul in care a gasit un mesaj in spatele tapetului.

Știri

Isi renova apartamentul, cand a descoperit un mesaj socant in spatele tapetului…

O tanara studenta venita la Paris a trait o experienta terifianta in momentul in care a vrut sa renoveze apartamentul matusii sale.

O tanara studenta venita la Paris a trait o experienta terifianta in momentul in care a vrut sa renoveze apartamentul matusii sale.

Studenta venise in capitala Frantei si locuia in gazda la matusa sa. Profitand ca tanara era acolo, femeia a decis sa o roage sa o ajute cu renovarea apartamentului. Primul pas a fost inlocuirea tapetului, care era unul destul de vechi.

Studenta a inceput sa rupa tapetul bucatica cu bucatica si a observat ceva ciudat. Cateva randuri in franceza erau scrise pe peretele respectiv, iar pentru ca nu cunostea foarte bine limba, a chemat-o pe matusa sa descifreze mesajul.

Cand aceasta a inceput sa traduca, cele doua au avut un soc. Randurile pareau a fi un mesaj de adio lasat de un tata pentru copilul sau, noteaza viralnova.com.

mesaj caricaturist

Mesaj in spatele tapetului

„Intr-o zi vei intelege, dragul meu copil, ca as fi putut sa asist la cresterea ta, iar comportamentul salbatic al mamei tale nu m-a lasat sa fac asta. Si sa crezi ca am creat ceva pentru ca intr-o zi sa fiu acasa in fiecare noapte, dar mama ta nu a inteles subtilitatea jocului. Eu plec, nu stiu unde, dar promit din toata inima ca voi veni sa te vad foarte des”, scrie intr-unul dintre paragrafele ascunse in spatele tapetului.

Citeste si: Fetita fantoma care apare in peste 20 de imagini. Misterul care o inconjoara

Citeste si: Doctorii au ramas socati cand au vazut ce avea acest barbat in gat

„Copilul meu, nu mai am moralul necesar si nu mai pot gasi puterea sa lupt cu mama ta, pentru ca am iubit-o mult prea mult. Trebuie sa intelegi ca a devenit necesar pentru noi sa incetam aceasta uniune (…). Mama ta nu are idee ce este ea cu adevarat. Ai fost minunat, eram profund fericit. In ciuda tuturor celor intamplate, inca te iubesc. Adio”, mai scria pe acel perete.

Curioase sa afle cine a locuit in acel apartament, femeile au inceput sa intrebe vecinii. Au aflat ca acesta era de meserie caricaturist politic si era un om foarte retras. Vecinii au marturisit ca intr-o zi acesta a disparut fara urma si ca de atunci nimeni nu stie ce s-a intamplat cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top