Connect with us
MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

Știri

Mesaje si urari pentru Sfantul Ioan Botezatorul – Pe 29 august Taierea Capului Sf. Ioan

Mesaje, urari, sms-uri si felicitari de Sfantul Ioan. In 29 august crestinii pomenesc in calendar Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul si desi nu se spune la multi ani astazi, poti alege sa transmiti mesaje daca iti doresti.

MESAJE, Urari, Sms-uri pentru familie, prieteni, iubita, iubit, colegi, sefi, sefa de Sf. Ioan

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

„Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani!”

„Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele. La multi ani!”

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL IOAN

 

„Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Ion, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!”

„Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani!”

„Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!”

„Fie ca aceasta zi de Sfantul Ioan sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!”

„Inlatura tot ce e rau, lasa-l pe Sfantul Ioan sa deschida un capitol fericit din viata ta! La multi ani cu sanatate, Ioane!

„E Sfantul Ion, au trecut sarbatorile si am uitat de sarmale. La Multi Ani, Ioana! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!”

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La multi ani, Ioane!”

„Il sarbatorim pe Sfantul Ion si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fii mereu bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. La multi ani!”

Ce alte mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Ion mai stii? Spune-ne in comentarii!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top