Connect with us
La un an de la decesul fulgerător al lui Patrick Ekeng, echipa Dinamo a transmis un mesaj emoționant pe pagina de socializare.

Sport

Mesajul emoționant al clubului Dinamo la un an de la decesul lui Patrick Ekeng

FC Dinamo a postat, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj prin care marchează împlinirea unui an de la decesul lui Patrick Ekeng. Reprezentanții clubului menţionează că fotbalistul camerunez care s-a prăbușit pe teren nu va fi uitat niciodată.

„Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi!”, se arată în mesajul grupării bucureştene.

„Un an fără Patrick Ekeng. Te vom iubi mereu, Patrick Ekeng! 6 mai 2016, o zi tristă în istoria clubului din Ştefan cel Mare, ziua în care ne-am despărţit pentru totdeauna de PATRICK EKENG. Introdus în teren în minutul 63 al blestematului meci cu FC Viitorul, PATRICK EKENG s-a prăbuşit pe gazon câteva minute mai târziu şi a plecat, în tricoul alb-roşu cu numărul 14, într-o lume mai bună cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, fraţii ION şi LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIŞA KLEIN, CONSTANTIN FRĂŢILĂ, NELU STĂNESCU şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului nostru.

A trecut un an fără numărul 14, un an în care am plâns şi am cântat pe toate stadioanele în memoria lui PATRICK EKENG. Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi! Nu te vom uita niciodată, PATRICK EKENG!”, este postarea FC Dinamo de pe reţeaua de socializare.

De asemenea, în memoria jucătorului de fotbal, clubul a început o campanie de educare în legătură cu resuscitarea cardio-pulmonară.

În memoria eternului nostru coleg PATRICK EKENG, am început să pregătim o campanie de educare a publicului în legătură cu resuscitarea cardio-pulmonară, împreună cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Fundatia pentru S.M.U.R.D. pentru ca viețile a milioane de români ce suferă de afecțiuni cardiace să fie mai în siguranță! Nu te vom uita niciodată, PATRICK EKENG!”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Patrick Ekeng nu a reușit să își cunoască al doilea copil

Pe 6 mai 2016, în timpul meciului echipei Dinamo cu FC Viitorul, fotbalistul camerunez s-a prăbușit pe teren, în minutul 70. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru sportiv, care au consstatat decesul.

Patrick Ekeng a lăsat în urma sa o soție îndurerată și doi copii. Tânăra era însărcinată în momentul în care Ekeng a murit.

Articole pe aceeași temă:

Prima imagine cu bebelușul lui Patrick Ekeng. Fotbalistul nu a avut șansa să-și cunoscă fiul

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top