Connect with us
Mesajul lui Jojo chiar de ziua ei: „Viata te incearca in mii de feluri”

Vedete

Mesajul lui Jojo chiar de ziua ei: „Viata te incearca in mii de feluri”

Jojo, fosta concurentă Asia Express, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de ziua sa de naștere. Jojo a vrut să transmită fanilor, un mesaj clar.

„Astazi e ziua mea… Ii multumesc Domnului ca mi-a oferit ocazia sa traiesc, sa simt , sa rad, sa plang, sa ma emotionez dar mai ales sa iubesc. Universul are un fel inedit de a-ti ghida pasii prin viata.

Citește și: Asia Express. Jojo are probleme de sanatate, iar corpul ii cedeaza: „Lesinasem pe jumatate…am zis că mor”

Uneori oricat de mult incerci sa faci altceva decat iti sopteste el, tot in acelasi punct ajungi. Ii multumesc ca pe mine m-a adus pana aici. Sunt mama, fiica, nepoata, iubita si prietena. Nimic altceva nu e mai presus de toate acestea.

Viata te incearca in mii de feluri. Si la final te face sa razi. Si nimic altceva nu mai conteaza. “Cand vei vedea cat de frumos e totul, vei lasa capul pe spate si vei rade spre cer!” La multi ani oricarui suflet care simte la fel!”, a scris Jojo pe Facebook.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top