Connect with us
Rihanna a sustinut duminica seara un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti. Cantareata a publicat un mesaj pentru publicul din Romania, pe Instagram.

Vedete

Mesajul transmis de Rihanna publicului din Bucuresti, dupa concert

Rihanna a cantat in Piata Constitutiei din Capitala, in fata a peste 40.000 de oameni. Cantareata a intrat pe scena cu o intarziere de circa 25 de minute si a cantat vreme de 75 de minute.

Desi show-ul din Bucuresti nu a fost la fel de spectaculos precum celelalte din cadrul Anti World Tour (cantareata nu si-a etalat costumele extravagante si nici podul plutitor nu a existat), fanii romani au fost incantati de prestatia artistei.

Rihanna a purtat doar o singura tinuta pe parcursul concertului, o rochie neagra, scurta si cizme lungi negre, si si-a inceput recitalul cu melodia „Stay”.

Desi fanii au aplaudat-o la scena deschisa la finalul spectacolului, artista nu a mai revenit pe scena pentru un bis, spre dezamagirea celor prezenti acolo. Cu toate acestea, celebra cantareata pare ca s-a simtit bine la Bucuresti. Ea a postat pe contul de Instagram mai multe inregistrari video de la concert si le-a transmis romanilor ca a avut parte de una dintre cele mai frumoase seri din cariera „#Bucuresti, iti multumesc pentru una dintre cele mai bune nopti din viata mea pe scena. Sunteti cei mai mari!”, a fost mesajul transmis de Rihanna, dupa concert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top