Connect with us
Mihaela Borcea nu se mai ascunde! Cine este noul ei iubit

Monden

Mihaela Borcea nu se mai ascunde! Cine este noul ei iubit

Mihaela Borcea nu se mai ascunde! După ce fostul său soț, Cristi Borcea, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, Mihaela a decis să nu își mai ascundă iubitul!

Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii! Conturile lor de Facebook sunt acum pline de fotografii cu ei doi, scrie cancan.ro.

Fosta soție a lui Borcea și actualul ei iubit merg des în vacanțe exotice și își petrec tot timpul liber împreună. Fotografiile cu ei într-o vacanță exotică au fost publicate chiar după nunta fostului ei soț.

În weekendul ce tocmai a trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit la Budapesta.

Citește și: Cristi Borcea a dezvăluit cum a rămas Valentina Pelinel însărcinată

Mihaela Borcea si noul iubit

În ce relații se află Mihaela Borcea cu fostul soț

În anul 2011, Cristi Borcea și Mihaela divorțau. Din mariajul lor au rezultat trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa.

„Este cea mai grea decizie din viaţa mea”, spunea Cristi Borcea, la capătul unui proces de divorț finalizat în câteva minute. „Îi doresc să fie fericit în viaţă”, a replicat şi fosta consoartă.

Anii au trecut, iar cei doi au ajuns la sentimente mai bune. De altfel, Mihaela Borcea a venit de câteva ori la penitenciarul unde era închis fostul ei soț.

La ani de zile de la divorț, Mihaela și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația dintre ea și fostul acționar al clubului Dinamo.

„Proiectele erau ale lui Cristi, el le-a dus mai departe. E vorba de echipă, am învăţat foarte multe de la el. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine şi cum este bine.

Puterea asta vine de la Dumnezeu. Eu sunt obişnuită şi, atunci, normal că orice nu te doboară, te întăreşte. O femeie frumoasă şi deşteaptă nu trebuie să stea în saloanele de înfrumuseţare. Le poate face în cinci minute.

Copiii sunt ocupaţi cu şcolile şi încerc să-i îndrum, nu sunt o mamă perfectă, încerc să am o conversaţie, să le spun ce e bine. Pe tema fetelor nu prea stă de vorbă cu mine, dar cu mine nu, stă de vorbă cu tatăl lui. În primul rând mă consider prietenă.

Nu voi face nimic din ceea ce ei nu doresc să facă. Dacă n-am făcut-o cât ei au fost mici, nu m-aş băga nici în alegerile lor. Ei trebuie să ştie ce şi cum. Le-am creat proprial or personalitate şi nu e nevoie să le spun eu să meargă pe drumul ăsta, le pot da un sfat, dar nu mai mult de atât”, a declarat Mihaela Borcea la un post TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top