Connect with us
Mihaela Tatu a divorțat de soțul ei. „L-am întrebat dacă-mi poate spune Te iubesc”. Răspunsul a facut-o să renunțe la 15 ani de căsnicie

Vedete

Mihaela Tatu a divorțat de soțul ei. „L-am întrebat dacă-mi poate spune Te iubesc”. Răspunsul a facut-o să renunțe la 15 ani de căsnicie

Mihaela Tatu a fost mulți ani prezentă pe micul ecran al telespectatorilor, vedeta a prezentat două emisiuni celebre. „Viața Bate filmul” la Pro Tv și emisiunea pentru femei de la Acasă TV, „De 3 ori femeie”.Încă de atunci s-a remarcat printr-un stil unic și a încercat să iasă mult în evidență. Are o fiica, Ioana și a fost căsătorită timp de 15 ani cu tată fetei sale, scrie STIRITV.

Întrebată într-un interviu de ce s-a căsătorit atât de tânară, Mihaela Tatu a răspuns sincer:

Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani, mulțumesc, la fel!”, a declarat  Mihaela Tatu pentru life.ro.”

A divorțat pentru că n-a putut să-i spună „Te iubesc”

Tatu spune că soțul său a fost foarte tradiționalist, iar când a ales drumul radioului, familia sa a fost șocată, lucra la acea vreme pe un post de contabilă într-o uzină. Familia sa a fost speriată să audă că se întreaptă spre radio.

“Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?”. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină”

După ani de căsnicie, Mihaela Tatu a ajuns la momentul în care se simțe singură în relația sa, iar atunci răspunsul oferit de soțul ei la întrebarea care o măcina a fost decisiv, a hotărât să divorțeze și i-a fost ușor că a fost susținută de fiica sa, Ioana.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine. Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, potrivit kfetele.ro

Mihela Tatu este în prezent speaker motivațional, acum câțiva ani a plecat într-o călătorie de regăsirea sufletului alături de fiica sa Ioana.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top