Connect with us

TV

Mihai Bobonete este grav bolnav și și-a anulat spectacolele: „Din păcate…”

Mihai Bobonete, cunoscutul actor din „Las Fierbinți”, are probleme de sănătate. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că trece prin niște momente delicate și că trebuie să ia o pauză de la spectacolelele pe care le avea programate.

El și-a anunțat fanii și pe prietenii care urmau să participe la un spectacol de-al său că nu va putea fi prezent, însă că se va revanșa fața de ei. Mihai Bobonete a fost operat de urgență și va trebui să rămână imobilizat la pat pentru câteva zile.

„Din păcate, nu pot susține spectacolele de astăzi și mâine, programate în Atena Pub Regie. Astăzi trebuie să fac o intervenție chirurgicală, nimic grav, dar care mă va imobiliza la pat pentru câteva zile.

Îmi pare rău pentru cei ce se pregătiseră pentru astăzi și mâine, dar sper să trec cu bine momentul ăsta și să mă revanșez la următoarele spectacole. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” este mesajul scris de Mihai Bobonete pe contul său de Facebook.

Anul trecut, acesta a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că și-a pregătit deja locul de veci.

Cu mai multe detalii, revin pe 19 și 20 decembrie la Sala Palatului, veți afla și voi adevărul despre groapa mea!;)
Săptămână ușoară și acoperită!:)”, a fost mesajul transmis de Mihai Bobonete pe contul său de Facebook.

„Investitie pentru viitor ,bun asa”, ”Ne…ne ne ne ne …mai ai ceva treaba pana acolo!!”, ”Te cam grăbești”, ”Cam sinistru! Neeeee, tu ramai la Fierbinti”, ”Serios!! Nu te juca cu asa ceva”, ”Gata suferință și tristețe ascunde această poza”, ”Nu esti sănătos 😀 Ai făcut din timp rată la, loc de veci, sau ma rog, la banii tăi l-ai luat cash că nu se cunoaște 😀 Te-ai gandit din timp ca mai încolo … Oho e cale lungă si nu mai prinzi locuri”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Firicel din Las Fierbinți a fost dat afară de la CREDIDAM cu Poliția! Ce s-a întâmplat cu actorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top