Connect with us
Mihai Morar, un tătic de milioane! Ipostaza emoţionantă în care a fost surprins, alături de fetele sale

TV

Mihai Morar, un tătic de milioane! Ipostaza emoţionantă în care a fost surprins, alături de fetele sale

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori din România, însă, înainte de toate, este tată! Şi nu orice fel de tătic, ci unul extrem de iubitor şi mândru.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, Mihai Morar a postat pe Instagram câteva fotografii cu fiicele sale, însoţite de un mesaj de-a dreptul emoţionant. Mara şi Cezara îi bucură sufletul, reprezentând motivul pentru care prezentatorul de la Antena Stars zâmbeşte atât de des!

„Vor veni ani când nu vor mai vrea să se agațe… De mine și de trecut. Dar, până atunci, le țin în brațe. #marașicezara”, a scris Mihai Morar, pe contul personal de Instagram.

Reacţia internauţilor a fost pe măsură! Admiratorii lui Mihai Morar au observat în nenumărate rânduri cu câtă iubire se uită prezentatorul la fiicele sale şi l-au felicitat pentru modul în care are grijă de familia sa.

Mihai Morar, un super tătic

Mihai Morar reușește cu brio să îmbine viața de prezentator tv și crainic la radio, cu cea de tată și soț. Fie că pleacă în vacanțe împreună sau se surprind cu gesturi mici, Mihai Morar și fetițele lui, Mara și Cezara, sunt foarte apropiați și au o relație specială.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți din 2006 și au împreună două fetițe minunate, pe gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 9 ani.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top