Connect with us
Mihai Trăistariu, critici dure după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: "Cum să te duci cu nimic?"

Știri

Mihai Trăistariu, critici dure după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: „Cum să te duci cu nimic?”

Mihai Trăistariu a ieșit la atac după ce The Humans nu au reușit să se califice în finala Eurovision 2018.

El a criticat trupa și modul în care s-a desfășurat Selecția Națională din acest an, într-un mesaj postat pe contul său de socializare.

“Din păcate, publicul românesc nu este fan Eurovision. Și-atunci, el, publicul, neurmărind fenomenul votează la plesnealaă ori la cea mai mică influență venită din exterior. Asta se întâmplă când lași votul la întâmplare fără mâna unor specialiști … În seara asta, România nu s-a calificat în finală. Din 1996 nu ni s-a mai întâmplat așa ceva.

 Piesa celor de la “The Humans” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă … unde e refrenul? Piesei îi lipsește un refren fredonabil. Azi dimineață, la casele de pariuri din Europa, țara noastră era pe locul 37 din 42.
Înseamnă că, după primele repetiții, chiar n-au adus niciun plus ca să urce în clasament în ochii publicului. Încă ceva … De ce văd aceeași lene de a incropi un show fain pe scenă ? Cum să te duci cu … nimic? Cum să te prezinți acolo cu același show pe care l-ai avut și la selecția națională? Ce e așa greu să găsești o idee?”, a comentat Trăistariu.

Cântăreţul consideră că trupa The Humans nu s-a calificat corect la Eurovision 2018 şi a lăsat să se înţeleagă faptul că votul nu s-a desfăşurat în mod onest.

“Nu știu cine a făcut magaria dar faptul e consumat! Pentru că, la Finala românească, timp de 57 de minute, trupa The Humans era cu 500 de voturi în spatele locului doi. În ultimele 3 minute au crescut cu 1000 de voturi și au câștigat.

În ultimele 3 minute, după ce au stat 57 de minute pe locul 2. Matematic, e imposibil. Da, sunt revoltat! E enervant la culme că, în ultimii ani, își bagă nasul și în Eurovision casele de discuri. 

L-au STRICAT și pe asta. După ce, de ani de zile, își împart premiile între artiștii lor la așa zisele Premii muzicale, acum au furat adevăraților muzicieni și Eurovisionul. Asta se întâmplă când nu câștigi pe bune!

Pierzi mai mult decât ai fi câștigat dacă ajungeai pe locul al II-lea, la finala românească.

Concluzia e simplă: “CÂND ÎȚi BAȚI JOC DE CONCURS ȘI DE CONCURENȚI, UNIVERSUL ÎȘi BATE ȘI EL JOC DE ȚINE. PENTRU CĂ TOTUL ÎN VIAȚĂ SE ÎNTOARCE CĂ UN BUMERANG”.

Nu mai vorbim de cei doi concurenți de la Selecția Națională despre care toată lumea a aflat deja că și-au cumpărat cartele cu miile, în speranța că vor păcăli votarea. Și tot n-au reușit pentru că TVR a avut grijă să nu le bage voturile”, a continuat artistul.

Mihai Trăistariu nu vrea să mai concureze pentru România

Mai departe, Trăistariu a spus că nu consideră că mai merită să încerce să reprezinte România la Eurovision. Artistul a recunoscut că a primit oferte de a participa din partea altor ţări, dar că a ales mereu România, pentru că este patriot.

“Mai are vreun sens să încerci să concurezi pentru România la anul? Categoric NU! Sunt atâtea țări curate la capitolul Eurovision. Iar eu primesc atâtea propuneri an de an să concurez pentru alte țări. Dar am zis să fiu patriot”, a spus cântăreţul.

În cele din urmă, Trăistariu a lăudat prestația Moldovei, despre care a spus că a reușit să compenseze o melodie mai slabă cu un show „wow” și că preferatele sale sunt Estonia și Suedia.

Cântărețul, care a reprezentat România la Eurovision cu melodia Tornero, susține că Israelul va câștiga.

Citește și: Eurovision 2018: 20 de țări se luptă în marea finală din 12 mai. Cine câștigă trofeul

Citește și: Câștigători Eurovision 2018 semifinala 2: Tările calificate în finala Eurovision din 12 mai

Citește și: BREAKING! România NU se califică la Eurovision 2018!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top