Connect with us
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvalui in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse care este menirea in functie de cifra destinului.

Stil

Pomul vietii – Menirea in functie de cifra destinului dezvaluita de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit care este menirea in functie de cifra destinului. El a vorbit despre Copacul vieții, care are noua ramuri si varfuri iesite din cupola cu numere maestre 11 si 22.

Iata care este menirea in functie de cifra destinului

(Pentru a-ti calcula cifra destinului aduna cifrele tale din data nasterii pana cand obtii un singur numar)

Cifra de destin 1

Este obligat in viata sa rezolve de unul singur toate. Totate problemele care se ivesc de-a lungul vietii. Sa aiba tarie, curaj sa le duca la sfarsit. Numarul 1 este cel superior, al ziditorului. Dumnezeu e in spatele lui. Este urmarit de noroc. 1, pentru ca e singular, va tinde sa ajunga lider. El va merge pe drumul lui. Cand se va abate de acolo, va pierde

Cifra de destin 2

Este si femininul si masculinul. Trebuia sa il implineasca pe 1, sa se lipeasca de 1. E un foarte bun strateg, lucreaza din umbra, face lucrurile sa mearga. Are tendinta de a iesi in fata. Va cauta si extrema benefica si partea negativa. Apare ori varianta vicleniei, daca nu reuseste, ori colaborarea. Nu va veni sa se autoimpuna. 2 este cel care trebuie sa execute. Este diplomat de cariera. Poate fi consilier, avocat, psiholog, negociator.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top