Connect with us
Mihai Voropchievici: Ce zodii își găsesc sufletul pereche în 2019

Știri

Mihai Voropchievici: Ce zodii își găsesc sufletul pereche în 2019

Pentru zodiile de mai jos, dragostea plutește în aer. În cursul anului 2019, acești nativi își vor găsi sufletul pereche.

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2019

Taurul este un tip de modă veche atunci când vine vorba de dragoste, o combinație complexă de duritate și sensibilitate. Pentru lumea exterioară, s-ar putea să apară complet opus, dar înăuntru, este un romantic fără speranță care caută „dragostea pentru o viață”. Nevoile sale sunt de bază: vrea un partener stabil, loial, care e afectuos și elegant. De ce, deci, pare atât de greu de găsit?

Pentru un singur lucru: Taurul urăște schimbarea și de aceea nu se grăbește în relații. Odată ce a intrat, este acolo.

Mihai Voropchievici Rune 10-16 februarie – Horoscopul săptămânal

Racul este semnul familiei și al copiilor, conducătorul inimii. În timp ce prietenii lor se joacă sau își comandă cocktail-uri, ei sunt ocupați cu alegerea unor nume pentru viitorii copii.

Pentru Fecioară, dragostea poate fi o provocare atunci când se implică standardele înalte. Ca perfecționist al zodiacului, este greu pentru oricine să se conformeze criteriilor sale. Ar prefera să fie singuri decât să se stabilizeze.

Când vine vorba de dragoste, Vărsătorul este o creatură amuzantă. Este un idealist care crede în dragostea adevărată și întotdeauna caută un prieten și un suflet în partener. Pe de altă parte, semnul său îi fac să-țo păstreze independența înverșunată.

Semnul Vărsător este condus de Uranus, planeta surprizelor și mișcărilor bruște.

Compatibilități în horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viață

Odata ce ai ajuns intr-o relatie si dragostea este mare iti doresti sa ramai alaturi de partenerul tau pana la moarte, dar oare din punct de vedere astrologic care sunt cuplurile care sunt cele mai compatibile.

Iata care sunt cuplurile de zodii care vor ramane mereu impreuna

Cuplul perfect Gemeni si Fecioara
Gemeni și Fecioară

Desi sunt extrem de asemanatori si gemenii se plictisesc usor, fecioara reuseste sa le faca fata. Ambii iubesc inteligenta si isi propun ca mereu sa evolueze, prin urmare putine lucruri ii separa. Gemenii pot fi retrasi dar si extrem de dezinvolti, iar fecioarele sunt pur si simplu inebunite. Citeste aici in detaliu compatibilitatea dintre gemeni si fecioara.

Capricorn si Taur

Compatibilitate-capricorn-taur
Aparent ai spune ca este relatia imposibila pentru ca ambii nativi sunt extrem de incapatanati, dar tocmai asta ii face sa poata rezista. Cele doua capete tari reusesc sa se sincronizeze si sa formeze cuplul ideal al zodiacului. Compatibilitate capricorn taur.

Sagetator si Leu

compatibilitatea dintre Sagetator si Leu

Cu multi scantei, dar si multa pasiune, cele doua zodii de foc formeaza un cuplu traininc si plin de neprevazut. Citeste in detaliu compatibilitatea dintre Sagetator si Leu.

Citeste aici care sunt celelate zodii care formeaza un cuplu ideal si sunt extrem de compatibile.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici, despre adevăratele compatibilități zodiacale

Mihai Voropchievici sustine ca fiecare semn zodiacal are niste prieteni garantati in randul celorlalte zodii, dar si niste inamici.

Mihai Voropchievici a vorbit despre compatibilitatile zodiilor, despre care sunt dusmanii fiecarei zodii, dar si care sunt nativii care se apreciaza si se ajuta intre ei.

Cine cu cine se cearta, cine cu cine se iubeste

„Zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) au compatibilitate cu aerul (n.r.: zodiile de aer sunt Gemeni, Balanta, Varsator), pentru ca aerul intretine focul, dar si focul incalzeste aerul”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Totodata, numerologul sustine ca exista cativa nativi care provoaca sentimente puternice in randul altor semne zodiacale. De pilda, cei nascuti in zodia Pesti sunt considerate persoane dificile pentru Gemeni, Balante sau Varsatori.

„Zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti) si de foc – Apa tinde sa stinga focul. Exista cateva combinatii, dar zodiile de apa trebuie temperate. Daca vin ca o cascada ii pune pe picior pe Lei, Sagetatori sau Berbeci”, a mai spus Voropchievici.

„Zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) au afinitati cu zodiile de apa, care pot invada frumos pamantul. Se cearta un pic cu zodiile de aer. Balanta cu Taurul au puncte comune pana la un moment dat.

Un Scorpion are tendinta de a merge la o zodie de foc sau la un Sagetator si apoi isi da seama ca sensibilitatea lui e groaznica. Focul acestor nativi il poate topi”, a declarat numerologul la Antena 3.

Din punct de vedere astrologic, nativii nascuti sub semne distincte au cele mai bune compatibilitati. De pilda, zodiile de pamant se vor intelege foarte bine cu cele de pamant (Taur cu Fecioara, Capricorn cu Taur etc), inaintea celorlalti nativi.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici a dezvaluit care este menirea in functie de cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit care este menirea in functie de cifra destinului. El a vorbit despre Copacul vieții, care are noua ramuri si varfuri iesite din cupola cu numere maestre 11 si 22.

Iata care este menirea in functie de cifra destinului

(Pentru a-ti calcula cifra destinului aduna cifrele tale din data nasterii pana cand obtii un singur numar)

Cifra de destin 1

Este obligat in viata sa rezolve de unul singur toate. Totate problemele care se ivesc de-a lungul vietii. Sa aiba tarie, curaj sa le duca la sfarsit. Numarul 1 este cel superior, al ziditorului. Dumnezeu e in spatele lui. Este urmarit de noroc. 1, pentru ca e singular, va tinde sa ajunga lider. El va merge pe drumul lui. Cand se va abate de acolo, va pierde

Cifra de destin 2

Este si femininul si masculinul. Trebuia sa il implineasca pe 1, sa se lipeasca de 1. E un foarte bun strateg, lucreaza din umbra, face lucrurile sa mearga. Are tendinta de a iesi in fata. Va cauta si extrema benefica si partea negativa. Apare ori varianta vicleniei, daca nu reuseste, ori colaborarea. Nu va veni sa se autoimpuna. 2 este cel care trebuie sa execute. Este diplomat de cariera. Poate fi consilier, avocat, psiholog, negociator

Cifra de destin 3

Are o forta uriasa. E urmarit de noroc. Este foarte norocos, chiar daca a pierdut ceva se regenereaza. Oamenii acestia sunt acei comunicatori care ies in fata multimilor, au calitati fantastice de oratori, stiu sa manipuleze lumea. Cand nu ii ies lucrurile, iese la atac, poate deveni infatuat. Pe cat e de nesuferit, pe atat e de simpatic.

Cifra de destin 4

Omul temeinic, iscuist, care gandeste si are o gandire fantastica. Este truditor, nu face nimic la intamplare. Poate fi absolut orice: un bun manager, un bun constructor. Este unul dintre pilonii societatii si lasa in urma ceva temeinic. Sunt oamenii pe care nu poti sa ii pacalesti, sunt conservatori, uneori rigizi si incapatanati.

Cifra de destin 5

E guraliv, versatil, bun negustor, e omniprezent, deschizator de drumuri. E un temerar cu o minte foarte alerta, foarte pregatit sa stie de toate. Are o sete mare de cunoastere. Este iute in gandire, cat va trai are o viata tumultoasa. Daca nu exista provocare o creeaza. Cei cu cinci cifra de destin sunt supusi multor schimbari. Ei trebuie sa fie pregatiti in permanenta pentru neprevazut. Au o singura karma: cand se apuca de un lucru sa il duca la bun sfarsit.

Cifra de destin 6

Cei care sunt armonici. Construiesc familii extraordinar de frumoase. Destinul lor vibreaaza doar cu armonie. Cauta linistea, sunt un pic utopici. Utopia lor vine dintr-o viata anterioara. Cauta partenerul ideal, pe care l-au intalnit intr-o viata anterioara. Este placut, cauta placeri si dragoste. Aici gasim cele mai frumoase curtezane.

Cifra de destin 7

Cifra ganditorilor, introvertitilor. Acesti oameni sunt cei care isi fauresc un destin individualist. Ei ies in evidenta. Daca vrei sa faci un parteneriat cu 7, trebuie sa ii respecti libertatea. Nu il poti controla. Pot fi investigatori, criminalisti, analisti. In destinul lor au studiu, analiza, cercetare. Sunt fascinati de concepte filosofice.

Cifra de destin 8

S-au nascut pentru bani, glorie, pozitie sociala. Au dorinta de a face ceva, de a ajunge intr-o postura in care pot controla niste lucruri. Sunt de o sensibilitate extraodinara. Cel cu cifra 8 poate fi tot ce isi doreste. Este zona unde sunt bani, unde se discuta de valori. Ei stiu sa le administreze. Sunt temerarii care se duc acolo unde este mai greu, mai dur. Se refugiaza mult in sfera muncii si isi neglijeaza parteneriatul.

Cifra de destin 9

Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment.

Cifrele de destin 11 si 22

Ei trebuie sa lucreze pentru posteritate, umanitate. Sunt arhitectii universului, care daca nu fac asta se indoaie si cad.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top