Connect with us
Horoscopul runelor pentru politicieni. Ce se va întâmpla cu cei mai mari lideri politici în anul ce urmează

Stil

Mihai Voropchievici spune ce să NU FACI azi, dacă vrei să îți meargă bine și la anul: „Nu este bine să…

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au oferit indicații pentru ziua de Crăciun. Cei doi au spus ce să nu faci și ce să faci în ziua de 25 decembrie ca să îți meargă bine în anul ce urmează.

Lidia Fecioru a spus, la „Adevăruri Ascunse”, că este mai bine să ai în casă un brad artificial decât unul natural.

“Nu simți aceeași energie dacă e artificial. Bradul natural vine cu energie, chiar dacă se usucă, energiile se păstrează (…)

Nu contează cât de mare e. Oriunde îl pui e la fel. De multe ori, e bine să îl lași fără vârf. Nu conteaza culorile ornamentelor”, a spus Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici a completat, afirmând că nu este bine să pui globuri negre în brad.

Totodată, numerologul a mai spus că, dacă vrei să îți meargă bine, trebuie ca vâscul să nu lipsească din casă.

“Să nu lipsească din casă vâscul. Acel dăunător care crește pe salcie aduce noroc. Să vă sărutați sub vâsc partenerul pentru armonie, prosperitate”, a spus numerologul.

Voropchievici spune că nu este bine să dai nimic din casă de Crăciun și mai ales să nu dai bani de împrumut.

Lidia Fecioru a afirmat că este bine ca de Crăciun, oamenii să ierte: “Să dăruiască cât mai multă iubire de Dumnezeu, să învețe să păstreze căldura și sărbătorile și atmosfera de familie”.

Te-ar putea interesa și: Voropchievici spune ce karmă ai în funcție de zodie!

Există 12 legi karmice care guvernează astrele şi 3 karme mari care guvernează zodiile. Unele zodii sunt mai puternice decât celelalte.

BERBEC, BALANŢĂ, RAC, CAPRICORN – karmă de agresivitate. Corespunde oricărei forme de agresivitate a unuia faţă de celălalt. Agresivitatea poate fi rasială, faţă de o persoană cu prea mare importanţă.

Balanţele sunt justiţiare şi sunt extrem de vulcanice atunci când cineva le calcă coada. Berbecul e prin excelenţă agresiv, căci e zodie de foc, iar Capricornul dacă te ia în coarne, te-a terminat.

Zodiile acestea agresive au dezvoltat în trecut calităţi negative în detrimentul altuia. Se poate îndrepta karma prin perceperea ei şi subtituirea. Karma nu e altceva decât datorie. Karma e opusă darului. Karma se poate rezolva prin stăpânirea sexualităţii, a energiei mentale.

TAUR, LEU, SCORPION, VĂRSĂTOR – karma de ataşament posesiv. Această karmă corespunde oricărei forme de posesivitate faţă de persoane, bunuri materiale, animale. E vorba aici în special de bani. Karma de posesivitate de manifestă curios.

Reprezintă toate dezechilibrele emoţionale, dorinţele, pasiunile nestăpânite, problemele sentimentale, legate de sexualitate, de putere şi de bani. Această karmă se rezolvă prin înfrânarea dorinţei de a acapara mai mult. Despărţirile îi afectează foarte greu pe aceşti nativi, la fel şi pierderile unor persoane dragi.

GEMENI, FECIOARĂ, SĂGETĂTOR, PEŞTI – karma de ignoranţă. Cele mai multe neconcordanţe apar în familiile Gemenilor, ale Fecioarelor, Peştilor şi Săgetătorilor. Ignoranţa duce la o karmă ce corespunde unei folosiri neloiale a folosinţelor în scop egocentric. Se spun minciuni, există abuzuri de încredere.

Ei te ignoră, ei manipulează, ei aburesc cel mai bine din tot zodiacul. Karma de ignoranţă atrage tot felul de erori: eşecuri la examene, incapacitatea de exprimare cu toate ideile geniale care stau în spate etc. Căsniciile şi afacerile nu funcţionează la parametri normali.

1 Comment

1 Comment

  1. TERESTRUL

    2017-12-25T21:16:01+02:00 at 21:16

    Mai draga domnule Voropchievici,nu vrei sa ne cam lasi in pace cu ineptiile debitate de mintea ta intunecata ????? TV-urile care invita in studio asemenea persoane obscure poarta toata vina.E de-a dreptul absurd ce-i debiteaza mintea acestui personaj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top