Connect with us
Mihai Voropchievici: Top 5 zodii de femei care intimideaza barbatii

Știri

Mihai Voropchievici: Top 5 zodii de femei care intimideaza barbatii

Mihai Vorpchievici a realizat topul celor 5 zodii care intimidează bărbații.

Berbec

Pari si esti perfect capabila sa te descurci de una singura. Niciodata n-ai considerat ca ai nevoie de un barbat ca sa te simti implinita sau fericita, poate tocmai de aceea afisezi o atitudine inabordabila sau prea directa. Spui lucrurilor pe nume si ai mereu initiativa, ceea ce il face pe el sa se gandeasca de doua(zeci de) ori inainte sa te abordeze, de teama sa nu fie respins fara menajamente.

Fecioară

Nu esti cea mai sociabila persoana si, pe langa asta, esti si perfectionista. Daca aproape niciodata nimic nu-ti e pe plac, doritorii de relatii pasionale se tem ca n-o sa se ridice in veci la inaltimea standardelor tale. Tot timpul preocupata de munca si serioasa, la serviciu ai cele mai mari sanse sa declansezi pasiuni, desi pana si priceperea ta pe plan profesional poate fi intimidanta.

Sagetator

Nu esti genul de femeie care sa-si petreaca timpul gatind sau calcand camasi si asta se vede de la prima intalnire. Arati mereu impecabil, gasesti solutii la orice si ai aerul ca nu prea iti pasa de nimic. Orice barbat se teme ca ar fi o misiune imposibila sa te impresioneze. Atata spontaneitate si faptul ca nu stie aproape niciodata ce urmeaza sa faci sunt dezarmante.

Capricorn

Prea multa disciplina si ambitie te fac sa pari de neatins. Nimeni nu pare sa-ti trezeasca interesul daca nu are niste calitati de-a dreptul iesite din comun, si cum putini sunt directori de banca sau presedinti, raman cu impresia ca nici nu ii observi. In plus, ai aerul ca stii totul si ca nimeni nu te-ar putea uimi cu nimic.

Leu

Esti prea increzatoare. Toti barbatii vor sa fie in jurul tau, iar tu lasi impresia ca poti avea pe oricine, dar ca nu vrei pe nimeni, de fapt. Ai o multime de prieteni si multi se tem atat de tare ca nici nu iei in calcul sa duci relatia voastra la alt nivel, incat prefera sa nici nu incerce. Pari femeia perfecta, prea buna ca sa fie adevarata si, in mod paradoxal, chiar asta ii face pe multi sa te ocoleasca.

Citește și: Horoscop Karmic Lidia Fecioru!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top