Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Spiritualitate

Mihai Voropchievici vorbeşte despre preoţi şi credinţa în Dumnezeu

Mihai Voropchievici susține că, deși este numerolog și cu asta se ocupă în viața de zi cu zi, este un om credincios.

”Științele ezoterice nu înseamnă lipsă de credință în Dumnezeu. În toate cărțile sfinte vei găsi referiri exact la științele astea ezoterice. A nu crede în astfel de lucruri, în astrologie de exemplu, unde se studiază mișcarea planetelor și raportul lor cu muritorul este o greșeală”, a spus Mihai Voropchievici. 

Cunoscutul numerolog a vorbit şi despre credinţa pe care acesta o are în Dumnezeu dar şi despre actuala situaţie din biserici.

Eu cred în Dumnezeu. Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii cu har, alții de dar. Pe aceștia din urmă îi contest. În istorie, cu mii de ani în urmă, de științele ezoterice se bucurau doar preoții, regii, persoanele cu influență”, mărturisește Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, potrivit antena3.ro.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 2-8 octombrie 2017: Berbecii și Peștii vor fi cadorisiți

1 Comment

1 Comment

  1. Ciobanu Corneliu

    2018-11-25T02:15:44+02:00 at 2:15

    Personal nu susţin nici pe habotnicii care preferă să creadă orbeşte în ce le indică liderii lor religioşi ,dar cred că bunul simţ ar trebui să ne împiedice să cădem în extrema cealaltă,a celor care refuză din start să creadă,indiferent ce minuni s-ar face şi ce dovezi le-ar da viaţa.Refuză să creadă că aşa vor ei,că aşa spune ştiinţa,că aşa au fost învăţaţi de mici şi de asta cred ei că nu mai are sens să discute problema şi cel mai grav,că dacă ai chef crezi,dacă nu nu crezi,sau poţi crede orice plăsmuiri.
    Oameni buni,aici oare chiar merge cu am sau nu am chef?Oare în faţa unei autorităţi poţi spune că ai sau nu chef să recunoşti legea şi dreptul de a-ţi fi aplicată?Ce i-a folosit lui Ceauşescu că zicea că nu recunoaşte tribunalul care l-a judecat?
    Sau dacă dai de un fir de înaltă tensiune pe care nu-l observi şi deci nu admiţi că te vei electrocuta,asta te scapă de consecinţele tragice ,te ajută cu ceva că nu admiţi că are curent şi te poate carboniza pe loc?
    De atâtea zeci de ani ni se spune că specia umană a evoluat din maimuţă de-a lungul milioanelor de ani,iar dinozaurii au existat cu mult înaintea noastră.Dar conform, ,,Din tainele naturii”,de Dan Apostol Ed.Sport-Turism,Bucureşti,1987,pag.83-91,se arată descoperiri ştiinţifice ale unor urme umane,alături de cele ale dinozaurilor din Mezozoic,sau chiar în formaţiuni datate din Paleozoic,Carbonifer.
    Pe ce bază poţi deduce că două organisme cu asemănări între ele au evoluat unul din altul?Oare calculatorul performant de astăzi a evoluat singur din televizor,nu au fost amândouă construite de specialişti?
    De unde poţi să ştii ce a fost cu milioane de ani în urmă dacă ştiinţa are atâtea dificultăţi şi enigme cu privire la evenimentele ce au avut loc cu mii sau chiar sute de ani în urmă?
    Apoi se pot vedea şi rezultatele cercetărilor privind experienţele de moarte clinică când creierul era nefuncţional şi deci nu putea să halucineze cum pretind unii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top