Connect with us
Cea mai de succes comedie romantica romaneasca, “Minte-ma frumos” are parte de o continuare. “Minte-ma frumos in Centrul Vechi” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie si promite un succes pe masura asteptarilor!

Știri

„Minte-ma frumos in Centrul Vechi”, din 1 aprilie in cinematografe!

Cea mai de succes comedie romantica romaneasca, “Minte-ma frumos” are parte de o continuare. “Minte-ma frumos in Centrul Vechi” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie si promite un succes pe masura asteptarilor!

Cea mai de succes comedie romantica romaneasca, “Minte-ma frumos” are parte de o continuare.  “ Minte-ma frumos in Centrul Vechi ” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie si promite un succes pe masura asteptarilor!

O noua colaborare intre regizorul Iura Luncasu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum “Deschide Ochii”) si scenaristul Adrian Lustig (“Nunta Muta”, “Poker”, “O poveste de dragoste, Lindenfeld”,  “Funeralii fericite”), comedia ii are in distributie pe cei doi protagonisti care au fost sarea si piperul primei parti: Antoaneta Zaharia si Marius Damian. Alaturi de ei vor aparea cosacratii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pisteranu, precum si tineri actori de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hancu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron si Diana Roman. Aparitii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

Sinopsis:

Cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.

Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu si-a pierdut talentul de hacker exersat in „Minte-ma frumos”. Si cum sotia lui, Oana, si-a pus in minte sa-i naseasca pe Dora si Doru, Toni mai loveste o data. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui ca stie sa se faca de ras ca nimeni altul.

Si totusi: ce cauta Virgil Iantu si Viorel Lis in toata imbarligatura asta ? O cauta cu lumanarea…

“ Minte-ma frumos in Centrul Vechi ” este produs de Fundatia Teatrul Contemporan. Producatori: Adrian Lustig si Cristina Dobritoiu. Scenariul este semnat de Adrian lustig, imaginea – Andrei Baltaretu.

Filmat in toamna anului trecut in Bucuresti, “ Minte-ma frumos in Centrul Vechi ” va fi lansat in cinematografele din intreaga tara pe 1 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top