Connect with us
Mirabela Dauer a vrut să se călugărească. A ajuns chiar să îți schimbe și religia

Vedete

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească. A ajuns chiar să își schimbe și religia

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, însă puțini îi știu povestea. Vedeta a povestit de curând despre o perioadă îndepărtată a vieții ei, când și-a schimbat religia și a fost chiar la un pas de a se călugări.

Mirabela Dauer și-a schimbat religia. A fost la un pas să se călugărească

Mirabela a descris abia acum, în cadrul unei emisiuni televizate, clipele în care viața ei putea să aibă o altă întorsătură. A fost la doar un pas de a se călugări într-una din mânăstirile românești, însă acum este recunoascătoare că nu a luat acea decizie.

De origine evreică, Mirabela a decis să treacă la ortodoxism, însă niciodată nu a renunțat la tradițiile pe care le respectau și părinții ei evrei. Arista a încercat de-a lungul timpului să cinstească ambele religii și să respecte regulile lor, însă este mai aproape de ortodoxism.

Mirabela Dauer si-a schimbat religia. A fost la un pas sa se calugareasca

Mirabela Dauer si-a schimbat religia. A fost la un pas sa se calugareasca

Cântăreața a explicat de ce a vrut să ia calea călugăriei și cum s-a oprit înainte de a lua această decizie atât de importantă. „Așa am vrut să fac. Așa am simțit în momentul ăla. Nu neapărat din cauza unor dezamăgiri, nu. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Mălăiești. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată”, a povestit mirabela Dauer.

Părinții Mihaelei au fost evrei originari din Israel, însă ea s-a convertiti la ortodoxism, mai ales pentru că toți prietenii ei erau ortodocși. Artista a făcut o glumă mai macabră și a spus că nu ar fi avut cine să o înmormânteze în tradiția evreiască, așa că a decis să treacă la religia noastră.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top