Connect with us
Mitica Dragomir, fostul presedinte al LPF, s-a prezentat miercuri la DIICOT pentru audieri in dosarul banilor de la FIFA pentru centrul de la Buftea.

Știri

Mitica Dragomir, la DIICOT pentru audieri in cazul centrului de fotbal de la Buftea

Dumitru „Mitica” Dragomir, fostul presedinte al LPF, s-a prezentat miercuri dimineata la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul banilor de FIFA.

Mitica Dragomir, fostul presedinte al LPF, s-a prezentat miercuri dimineata la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul banilor de FIFA.

Mitica Dragomir a spus ca a venit in calitate de martor si ca nu stie despre ce este vorba in acest dosar, intrucat el a avut doar o functie onorifica in FRF.

Ancheta demarata de procurorii DIICOT priveste o suma de un milion de dolari, data de FIFA pentru FRF in scopul contruirii centrului de fotbal de la Buftea. Investigatia a fost inceputa in urma unor articole din Prosport, procurorii antimafie avand indicii ca numai pentru proiectarea bazei s-ar fi umflat factura de 20 de ori. In acte, si grupurile sanitare sau terenurile de fotbal au costat mult peste pretul pietei.

Pentru gazonul artificial de pe doua terenuri, de exemplu, Federatia ar fi platit 1 milion de euro, adica 64 de euro pe mp, in conditiile in care pe piata erau oferte de 2 sau 3 ori mai ieftine.

Citeste si: Scandal imens in fotbalul din Romania. DIICOT a deschis o ancheta!

Audierile in acest nou dosar au inceput inca de marti dimineata si vor continua toata saptamana. Patritiu Abdrudan, fost vicepresedinte al CCA a fost primul care a venit sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, fiind audiati si Iuliu Muresan (presedinte CFR Cluj) si Corneliu Sfaiter (presedinte FC Botosani).

Infractiunile de coruptie din acest dosar ar fi fost comise in perioada 2009-2012, cand presedinte la FRF era Mircea Sandu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top