Connect with us
Muntenegru - România scor final Rezumat video

Sport

Muntenegru – România scor final 0-1 Rezumat video. Liga Naţiunilor

Muntenegru România scor final 0-1. Tricolorii au câştigat ultimul meci din Liga Naţiunilor şi au încheiat grupa pe locul al doilea.

Ţucudean a marcat singurul gol al partidei, în minutul 44, după o gafă a portarului advers.

Deşi tricolorii au avut mai multe ocazii şi au jucat mai bine ca muntenegrenii, soarta partidei se putea schimba în minutul 72. Săpunaru a comis un fault inutil în careu, dar Tătăruşanu a apărat lovitura de pedeapsă.

Serbia a câştigat grupa şi a promovat în Liga B, după o victorie cu 4-1 contra Lituaniei. Lituania a retrogradat în Liga D.

Din păcate, în urma acestei clasări, România pică în urna a patra valorică la tragerile la sorţi pentru preliminariile Euro 2020.

Muntenegru România scor final 0-1 Rezumat video


Echipele de start

Muntenegru: 1. Petkovic – 23. Marusic, 5. Kopitovic, 22. Simic, 7. Vesovic – 18. Kosovic, 20. Ivanic – 10. Jankovic, 9. Mugosa, 16. Jovovic – 11. Beciraj (cpt.). Selecționer: Ljubisa Tumbakov

România: 12. Tătărușanu – 6. Manea, 22. Săpunaru-cpt., 4. Moți, 3. Toșca – 15. Anton, 23. Stanciu – 7. Chipciu, 10. Maxim, 13. Keșeru – 19. Țucudean. Selecționer: Cosmin Contra

Arbitru: Felix Zwayer, Asistenți: Thorsten Schiffner, Marco Achmuller. Adiționali: Tobias Stieler, Sascha Stegemann. Al patrulea oficial: Christian Gittelmann (toți din Germania)

Meciul s-a disputat pe o ploaie torenţială, Podgorica fiind sub avertizări cod portocaliu de precipitaţii.

Echipele cel mai bine clasate în grupele din Seria C a Ligii Națiunilor, care nu obţin calificarea la turneul final prin intermediul preliminariilor, vor disputa un play-off, în martie 2020, care oferă şansa participării la Euro.

Cele patru echipe vor juca semifinale într-o singură manşă, pe terenul echipei care a avut o linie de clasament mai bună, iar finalistele vor juca de asemenea o singură dată, urmând ca învingătoarea să meargă la Campionatul European.

Poziţia secundă poate oferi o şansă în plus pentru a ajunge la Euro, în cazul în care „tricolorii” nu vor obţine calificarea prin intermediul preliminariilor. Pentru asta, va trebui să ţinem pumnii Serbiei, câştigătoarea grupei din Liga Naţiunilor, în preliminarii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top