Connect with us
Nicolae Furdui Iancu nu a murit - Prima declarație

Știri

Nicolae Furdui Iancu nu a murit – Prima declarație

Nicolae Furdui Iancu a fost astăzi ținta site-urilor care pacălesc românii cu informații false. Un site obscur a publicat știrea „Nicolae Furdui Iancu a murit”. Sute de români au început să distribuie masiv informația care s-a adeverit a fi total falsă.

Contactat de Cancan, Nicolae Furdui Iancu a vorbit despre așa zisă moarte a sa și a declarat că este foarte bine și că sunt numai aiureli pe Facebook.

”Sunt bine, sănătos, trăiesc. Sunt numai aiureli pe Facebook. Oamenii ăștia cred că nu au altă ocupație decât să scrie tâmpenii. Trebuie depistați și puși la punct cei care fac asemenea lucruri”, a spus Nicolae Furdui Iancu pentru Cancan.

Nicolae Furdui Iancu nu este singurul artist din România despre care s-a scris ca ar fi murit. Teo Trandafir, Carmen Șerban, Angela Similea, Maria Ciobanu sau Laura Lavric sunt doar câteva din vedetele despre care s-a scris ca ar fi murit.

Site-urile care postează astfel de informații sunt obscure și scopul lor este să atraga vizitatori pentru a virusa calculatoarele sau telefoanelor celor care le accesează.

Specialiștii recomandă sa accesați site-uri cunoscute.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top