Connect with us
Noutăți despre starea de sănătate a fiului lui Nicolae Guță

Știri

Nicoleta Guță, anunț de ultima oră despre fratele său: „Suntem cu inima la gură”

Dramă în familia lui Nicolae Guță. Fiul manelistului este în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier. Înainte de accident, Nicu avusese o cântare cu tatăl său.

Inițial, Nicu Guță fusese transportat la spitalul din Târgu Jiu, însă aseară a fost transportat în București. Tatăl său i-a stat alături în permanență.

„Deocamdată ar fi prematur să mă pronunț, pentru că a fost un accident destul de grav. Cred că numai Dumnezeu a făcut să scape cu zile. Deocamdată nu am putut să stau de vorbă cu el, pentru că e în curs de investigare. Amândouă picioarele sunt fracturate, trei coaste rupte, tălpile picioarelor sunt tăiate.”

Alături de fratele său a stat și Nicoleta Guță, care a oferit informații noi despre starea de sănătate a lui Nicu Guță.

„Suntem bulversați, așteptăm să iasă din operație. Suntem cu inima la gură. Eu aflasem de la sora mea, ea aflase de la un prieten. Ne-a sunat să ne spună să ajungem la Târgu Jiu. (…) Azi de dimineață de la ora 6 am fost la sora mea și ne-am hotărât să venim aici. Mulțumim lui Dumnezeu că a scăpat cu viață până în momentul de față. Chiar dacă are leziunile astea să sperăm că totul o să fie bine. Eu cred că totul se pune pe seama oboselii. Probabil că au glumit prin mașină și au pierdut controlul volanului. Nu știu dacă el era la volan, pentru că martorii au spus că erau unul peste altul. E conștient, știe ce s-a întâmplat. Eu știu că el nu consumă și mai ales în momentul în acre au avut accidentul.”, a declarat Nicoleta Guță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top