Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Știri

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019

Nicoleta Svârlefus prezintă horoscopul săptămânal, pentru perioada 11 – 17 februarie 2019.

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Varsator

La inceputul saptamanii esti preocupat de activitatile domestice si de relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile situatii delicate, dar cu rabdare si intelegere le poti depasi onorabil. In intervalul 13 – 15 februarie, iti vine cheful de petrecere si aventuri amoroase, insa nu prea ai succes. Este nevoie de prudenta in relatiile sentimentale si in relatiile cu copii, pentru ca exista tensiuni mocnite. Se pot redeschide conflicte vechi in aceste zone. Weekend-ul accentueaza unele probleme de sanatate, dar si altele de la locul de munca. Lasa grijile deoparte si accepta sfaturile si ajutorul celor dragi!

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Pesti

S-ar putea sa fii destul de guraliv la inceputul saptamanii, in mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fii atent ce vorbesti, pentru ca este posibil sa spui ce nu trebuie sau sa necajesti pe altii, fara intentie. In intervalul 13 – 15 februarie, apare dorinta de a sta mai mult acasa, alaturi de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situatii delicate, neintelese sau rascolirea unor amintiri. Ia aminte la ce se contureaza in aceasta zona, deoarece apar premizele viitoarelor evenimente! Finalul saptamanii este favorabil distractiilor, relaxarii in natura, dar si pentru a-ti regandi planurile de viata personala sau profesionala.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Berbec

Preocuparea legata de cresterea veniturilor obtinute din munca proprie este un subiect foarte important. Este posibil sa primesti cadouri sau recompense, dar si tu sa fii nevoit sa oferi altora. In intervalul 13 – 15 februarie, astrele activeaza zonele mentalului concret si comunicarii. Vor intra in sfera ta de interes planurile legate de calatorii sau cele referitoare la studii pe termen scurt. Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat vor cunoaste turnuri noi. Atentie la ce se intampla in aceste relatii, deoarece anumite situatii se pot rasturna nu tocmai placut! Problemele legate de sanatate sunt cele deja stiute. Finalul saptamanii este favorabil reuniunilor familiale si treburilor domestice.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Taur

Inceputul saptamanii este agreabil pentru tine, deoarece sunt sanse de innoire si schimbare benefica a unor planuri care isi asteapta demult randul. Esti entuziast si increzator in fortele proprii, ceea ce este minunat. In intervalul 13 – 15 februarie, esti preocupat de capitolul finaciar, sectiunea venituri din munca prestata oficial. Cariera si imaginea ta in societate vor lua turnuri nebanuite, dar interesante si cu efecte pe termen lung. Si totusi sunt posibile repunerea in discutie a unor conflicte socio-profesionale vechi. La sfarsitul saptamanii, bucura-te de prezenta celor dragi si relaxeaza-te in natura, pe malul unei ape. Sanatatea este vulnerabila mai ales pe segmentele capului.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Gemeni

Inceputul saptamanii te predispune la interiorizare si stari sufletesti fluctuante. Revizuieste-ti planurile de viata si schimba, unde este cazul, fie conceptiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce iti doresti. In intervalul 13 – 15 februarie, te vei simti mult mai bine, chiar vei fi intr-o forma de zile mari. Retine ce se petrece cu personalitatea ta in aceste zile! Sunt posibile stari delicate si neintelese. Preocuparile legate de banii obtinuti din munca proprie sunt indreptatite, dar nu ai de ce sa-ti faci griji. Poti primi cadouri, recompense, insa se pot redeschide conflicte vechi legate de bani. Cu rabdare vei reusi sa descalcesti itele foarte incurcate ale unor colaborari.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Rac

Prietenii si sustinatorii din segmentul socio-profesional iti sunt alaturi din primele zile ale saptamanii. Selecteaza atent persoanele carora le acorzi incredere si carora te destainui. Exista unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta de la locul de munca. In intervalul 13 – 15 februarie, sunt posibile stari interioare tensionate sau confuze. Fii prudent vizavi de o problema cronica de sanatate ce isi poate face simtita prezenta! Ingrijindu-te permanent si corespunzator vei depasi totul cu bine. Invata sa te relaxezi si sa abordezi altfel munca si implicatiile ei. Poti primi cadouri sau recompense originale sau se pot redeschide discutii financiare.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Leu

Cariera si imaginea ta in societate sunt aspecte carora ar fi bine sa le acorzi importanta in primele zile ale saptamanii. Unii te admira, altii mai putin, insa altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui sa te gandesti la ce anume iti doresti concret si sa trasezi un plan viabil in acest sens. In intervalul 13 – 15 februarie, zona prietenilor si protectorilor este in bataia razelor astrale. Relatiile sociale devin foarte dinamice. Este posibila aparitia conflictelor ramase nerezolvate. Spre finalul saptamanii apar stari interioare tensionate, confuze si o dorinta de retragere intr-un loc drag sufletului tau. Sanatatea este rascolita pe sistemul digestiv.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Fecioara

Incepi saptamana preocupat de laturile spirituale ale vietii, de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Este bine sa-ti alcatuiesti planuri in acest sens, dar ia in calcul si factorul neprevazut. Zilele de 13, 14 si 15 februarie aduc in atentie aspecte legate de cariera si de imagine in societate. Fii prudent in relatiile cu sefii! Insa si in relatiile colegiale pot aparea surprize de proportii. Sanatatea si locul de munca incep sa fie in razele astrelor. Asculta sfaturile prietenilor, dar trece totul prin filtrul mintii tale. Sfarsitul saptamanii este favorabil relaxarii in natura si dialogurilor amicale cu cei dragi.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Balanta

Sapamana incepe cu posibile vesti secrete sau informatii legate de o mostenire. Zilele de 13, 14 si 15 februarie aduc atractie spre rafinarea sufleteasca si pentru abordarea disciplinelor spirituale. Orienteaza-te si spre calatoriile in strainatate sau studii pe termen lung. Dorinta de a-ti imbunatati mediul in care traiesti si iti desfsori activitatea este la cote inalte si usor de indeplinit. Finalul saptamanii accentueaza zona carierei si a imaginii tale in ochii celorlalti. Sunt posibile schimbari ale unor situatii considerate sigure, pana nu demult. Detaseaza-te de cotidian si odihneste-te! Evita sa-ti divulgi planurile si intentiile profesionale.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Scorpion

Saptamana evidentiaza situatii dinamice in sfera relatiilor parteneriale. Sunt posibile mici neplaceri, dar sunt pasagere. Zilele de 13, 14 si 15 februarie aduc informatii secrete privitoare la banii si bunurile comune cu altii. In mod special, aspectele financiare de la locul de munca, fie se modifica, fie descoperi nereguli vechi, care acum trebuie rezolvate urgent. La finalul saptamanii te vor atrage practicile spirituale ale vietii. Viziteaza locasuri sfinte, lectureaza carti deosebite sau stai de vorba cu persoane erudite. Astfel, mentalul tau se va imbogati cu informatii interesante, utile, dar in acelasi timp se va relaxa.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Sagetator

Domeniul profesional, in speta locul de munca, iti creeaza tot soiul de situatii dinamice carora trebuie sa le faci fata. Sunt posibile situatii delicate, dar te vei descurca cu succes. Atentie la mental si comunicare, deoarece sunt zone tensionate! In zilele de 13, 14 si 15 februarie, sfera relatiilor socio-profesionale se activeaza destul de mult. Anumite conflicte ramase nerezolvate se pot redeschide, tocmai pentru a fi intelese si solutionate. Sfarsitul saptamanii iti aduce preocupari spirituale, planuri legate de calatorii in strainatate sau de studii deosebite. Chiar daca aceste planuri nu se pot concretiza acum, cu siguranta va veni si vremea lor.

Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11 – 17 februarie Capricorn

Cheful de aventuri, veselia si dorinta de a te implica in relatii amoroase te vor face remarcat in anturaj, din primele zile ale saptamanii. Zilele de 13, 14 si 15 februarie aduc aspecte legate de sanatate si locul de munca. Problemele de sanatate vechi pot fi readuse in discutie. Fii prudent si la locul de munca, unde se vor activa conflicte ramase nerezolvate! In ultimele zile ale saptamanii, relatia cu partenerul de viata sau colaboratorii te va duce cu gandul la vremurile trecute, in care ai luat anumite decizii gresite. Rostul acestor amintiri este acela de a opera corectiile necesare in prezent, imbunatatind astfel lucrurile. Sunt posibile informatii sau dezbateri legate de planul financiar.

Sursa: astrocafe.ro

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top