Connect with us
Nimeni nu credea că e posibil să apară această veste despre Ilie Năstase la 72 de ani

Vedete

Nimeni nu credea că e posibil să apară această veste despre Ilie Năstase la 72 de ani

Ilie Năstase se căsătoreşte pentru a cincea oară, la 72 de ani, cu Ioana Simion, iubita sa cu 29 de ani mai tânără. Nunta va avea loc pe 17 august, în staţiunea Mamaia.

Ilie Năstase a schimbat data nunţii, aceasta urmând a avea loc pe 17 august, conform TelekomSport. Sursa citată susţine că petrecerea va avea loc pe plaja din faţa unui luxos complex de apartamente, iar naşul de cununie va fi Viorel Păunescu împreună cu soţia acestuia.

La nunta sa, invitaţii ar urma să poarte ţinute de culoare albă, iar printre numele aşteptate se numără: Simona Halep, Ion Ţiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Giovanni Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Florin Segărceanu, dar şi mulţi alţii.

Năstase i-a dăruit alesei sale un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro.

Ilie Năstase s-a căsătorit prima dată în 1972, cu Domique Grazia, un model franco-belgian care i-a dăruit o fiică, Nathalie. Mariajul a durat 10 ani, iar la doi ani de la divorţ “Nasty” a făcut din nou legăminte, alături de actriţa americană Alexandra King, iar împreună, cei doi au adoptat doi copii – Charlotte şi Nicholas.

În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, pe care o cunoscuse cu opt ani în urmă, la un concert al lui Sting în România, cei doi devenind părinţii Alessiei şi a Emmei Alexandra. Năstase a divorţat dn nou, în 2010, iar în 2013 şi-a refăcut viaţa alături de modelul Brighitte Sfăt, cei doi având un mariaj de 8 ani.

Divorţul dintre Năstase şi Sfăt a ţinut prima pagină a tabloidelor, însă, acum, fostul tenismen şi senator pare a-şi fi găsit, din nou, liniştea şi fericirea.

În cartea sa biografică, Ilie Năstase s-a lăudat că s-ar fi iubit cu 2,500 de femei, un număr retractat ulterior şi catalogat drept o exagerare de marketing născocită de editor.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top