Connect with us
În Maramureş multe drumuri au fost blocate şi se circulă în continuare cu dificultate. Prognoza meteo anunţă în continuare ninsori abundente.

Știri

Ninsori abundente în nordul țării. Drumuri blocate de zăpadă în Maramureș

Ninsorile și viscolul au pus stăpânire pe nordul țării. Sute de oameni au rămas blocați în mașini, pe drumurile din județul Maramureș. Probleme mari au fost în Pasul Gutâi, la Cavnic și în Pasul Huta Certeze din județul Satu Mare.

Pe DN 18, în Pasul Gutâi, între localităţile Baia Sprie şi Mara, din judeţul Maramureş, traficul a fost restricționat pentru vehicule cu o masă totală mai mare de 7.5 tone. În zonă au intervenit mai multe utilaje de dezăpezire.

Drum blocat în Pasul Gutâi

Noaptea trecută, șoferii care au trecut prin Pasul Gutâi au avut de așteptat câteva ore pentru deblocarea drumului.

Pe drumul judeţean 184 se circulă greu de la Cavnic până la Ocna Şugatag. La Cavnic s-au creat blocaje rutiere în zona pârtiilor de schi. La fel si pe DN17B în zona localităţii Groşi, în apropiere de Baia Mare, informează actualmm.ro.

În Baia Mare stratul de zăpadă s-a depus rapid li au intervenit probleme de trafic. Șoferii se plâng că administrația locală nu a intervenit nici pe arterele principale.

Ninsoarea persistă şi prognoza meteo anunţă şi pentru astăzi  ninsori abundente.

Drumul Național 18B, la intrarea înspre Groși, este blocat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top