Connect with us
Noi înregistări explozive cu Adrian Țuțuianu. Ce spune despre Olguța Vasilescu.

Știri

Noi înregistări explozive cu Adrian Țuțuianu. Ce spune despre Olguța Vasilescu.

România TV a difuzat noi înregistrări în care vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu critică miniștri din guvernul Dăncilă. Lia Olguța Vasilescu și Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, au fost țintele acestuia.

„Au mai luat cuvântul Olguţa Vasilescu care începuse şi ea să dea lecţii că nu ştiu şi ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniştrilor care au senzaţia că dacă s-au aşezat pe un scaun sunt şi ei mai deştepţi.

Era pe vremea comuniştilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post».

A ieşit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguţa Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte. M-a înjurat mai temeinic decât alţii”, spune Adrian Ţuţuianu, potrivit unei înregistrări audio prezentate miercuri seară de România Tv.

De asemenea, în înregistrările difuzate miercuri seară, Ţuţuianu vorbeşte şi despre ministrul Tineterului şi Sportului, Ioana Bran:

„E o fătucă simpatică, da’ nu a lucrat în viaţa ei într-o funcţie d-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care şi tac-su şi frati-su, pentru evaziune fiscală, au luat în primă instanţă trei, patru ani”.

Într-un alt fragment de înregistrare, Ţuţuianu vorbeşte despre Paul Stănescu: „(…) a spus cam aşa, în stilul lui, mai cu aritmetica aşa (…): «băi ăştia care vreţi voi cu Dragnea, luaţi-l de mână şi ieşiţi prin Bucureşti.

Sau luaţi-l din mână aia de la Braşov sau de la Cluj şi ieşiţi cu el prin oraş. Şi dacă lumea vă primeşte bine, noi suntem nişte idioţi. Dacă lumea vă înjură, asta e riscul vostru». Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”.

Replicile Olguței Vasilescu și ale lui Claudiu Manda pentru Adrian Țuțuianu

Într-o intervenţie telefonică la România Tv, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus că discuţiile din CEx nu au decurs aşa cum le-a relatat Ţuţuianu, pe care l-a acuzat că minte.

„Vă asigur că dacă aş fi spus aşa ceva nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere, dar nu a fost o astfel de discuţie. Dumnealui ne-a ţinut aşa o lecţie tuturor miniştrilor şi parlamentarilor.

Printre altele, a spus că a fost o lege promisă de guvernare şi nu a apărut. I-am spus că nu ştie ce a votat în Parlament, pentru că legea respectivă a trecut deja prin Senatul României.

Mi-a spus că nu a trecut această lege, că ar trebui să mai primesc sfaturi din când în când. I-am replicat că legea chiar a trecut şi să fie mai atent ce votează data viitoare. Asta a fost întreaga discuţie pe care a avut-o cu mine”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus că Ţuţuianu ar trebui să le ceară scuze colegilor de partid, în primul rând pentru că minte, dar şi pentru limbajul care „nu îi face cinste”.

Manda: Înţeleg că dânsul era zmeu, ne dădea lecţii la toţi

Şi senatorul PSD Claudiu Manda a susţinut că „nu a existat o astfel de exprimare în CEx” şi că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al PSD ar trebui să se discute despre aceste afirmaţii ale lui Ţuţuianu.

„Eu cred că va trebui să discutăm în CEx cu domnia sa legat de acest afirmaţii făcute. Are totuşi o problemă dacă au început colegii să îl înregistreze şi să dea în spaţiul public. (…)

Nu vorbim în termenii aceştia. Înţeleg că dânsul era zmeu, ne dădea lecţii la toţi. Am ridicat mâna imediat după ce a vorbit domunl Ţuţuianu, pentru că m-am simţit atacat şi lezat că a vorbit despre legile securităţii naţionale, iar domnia sa e membru în acea comisie”, a declarat Claudiu Manda, la România TV.

Citește și: Înregistrările care aruncă PSD în aer: Acuzațiile fără precedent ale unui lider al partidului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top