Connect with us
Novak Boskovic, fost handbalist de la Dinamo, s-a sinucis! Avea 29 de ani și jucase în Liga Campionilor

Sport

Novak Boskovic, fost handbalist de la Dinamo, s-a sinucis! Avea 29 de ani și jucase în Liga Campionilor

Novak Boskovic, fost jucător de handbal de la Dinamo, s-a sinucis în fața casei sale, anunță site-ul Handball Planet. Sportivul sârb în vârstă de 29 de ani făcea parte din echipa națională a Serbiei și a jucat pentru Dinamo numai patru luni, între august și noiembrie 2017. Se pare că tânărul handbalist a fost găsit împușcat în zona capului.

Novak Boskovic și-a pus capăt zilelor duminică dimineața în fața casei sale din Crvenka, Serbia. În 2017, sârbul semnase un contract valabil pe un sezon cu Dinamo, dar a acuzat probleme de acomodare și le-a cerut dinamoviștilor rezilierea contractului. Sârbul apucase să înscrie 27 de goluri în Liga Naționașă și 10 în Liga Campionilor în tricoul campioanei României.

Novak Boskovic, fost handbalist de la Dinamo, s-a sinucis

 ”Fostul component al naţionalei Serbiei s-a sinucis în această dimineaţă (nr – duminică dimineaţă) în faţa casei sale din Crvenka, Serbia. Interul dreapta în vârstă de 29 de ani a jucat cu succes la echipa Hapoel din Israel în ultimii şase-şapte ani, cu scurte episoade la Cimos Koper – Slovenia, Tatabanya – Ungaria şi Dinamo Bucureşti – România”, scrie site-ul Handball Planet.

Pe pagina de facebook a echipei de handbal masculin de la Dinamo a apărut un mesaj în legătură cu decizia lui Novak Boskovic de a se sinucide. “HANDBAL. O știre care ne cutremură: R.I.P. Novak Boskovic!

Presa internațională anunță o veste care ne cutremură. Novak Boskovic, fostul jucător dinamovist din sezonul 2017-2018, s-a sinucis astăzi în fața casei sale din Crvenka (Serbia).

În vârstă de 29 de ani, Novak a jucat la Dinamo trei luni și jumătate, între august și noiembrie 2017. El a marcat 27 de goluri în Liga Națională și 10 în Liga Campionilor. Novak a acuzat probleme de acomodare și a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Ulterior a jucat în Israel. R.I.P. Novak!”

Pe parcursul carierei, Novak Boskovic a jucat pentru Cimos Koper (Slovenia), Tatabanya (Ungaria) și Maccabi Tel Aviv (Israel). A făcut parte din lotul Serbiei la EURO 2016.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top