Connect with us

Stil

Nu arunca cu banii pe fereastra! Sfaturi pentru achizitionarea unui patut pentru bebe

Patutul pentru bebe reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pe care viitorii parinti le fac. E normal.

La fel de normal este si faptul ca multi dintre ei nu stiu ce sa aleaga, pentru ca pe piata exista numeroase modele, unele care iti atrag usor privirea, dar care se dovedesc de cele mai multe ori a fi incompatibile fie cu spatiul in care urmeaza sa fie amplasat patutul pentru bebe, fie nu indeplinesc toate conditiile de siguranta pentru cel mic.

Cum alegem un patut pentru bebe ideal? Iata cateva sfaturi care va vor ajuta la cumparaturi:
Nu pretul patutului trebuie sa fie principalul criteriu de selectie, ci siguranta copilului. Un patut scump nu garanteaza aceasta conditie.

Indiferent de tipul patutului pentru bebe, aveti grija ca peretii laterali sa permita o circulatie buna a aerului. Daca patutul este din material textile, alegeti unul care sa aiba toti peretii din plasa.
Ideal este ca patutul sa aiba roti cu opritoare sau detasabila. In primele luni de viata, veti vrea sa il mutati dintr-o camera in alta. Mai mult decat atat, rotile va vor ajuta sa stergeti mai usor praful de sub patutul pentru bebe.

Inainte sa cumparati patutul, analizati cu atentie marginile si cautati un model care sa aiba o protectie a acestora, dintr-un material moale, pentru ca cei mici au tendinta sa muste marginile patului in momentul in care pot ajunge la ele.

Ganditi-va din timp unde vreti sa amplasati patutul pentru bebe, faceti masuratorile necesare inainte sa mergeti la cumparaturi, pentru a sti cu exactitate dimensiunile pe care contati.

Daca alegeti un patut din lemn, atunci alegeti unul care sa aiba macar un perete detasabil, cu un sistem usor de folosit. Daca v-ati hotarat sa alegeti un patut pliabil cu peretii din material textil, atunci trebuie sa alegeti unul cu fermoar laterial. Nu de alta, dar va va fi mult mai usor sa puneti si sa il luati pec el mic atunci cand veti transforma patutul pentru bebe in tarc.

La Noriel gasesti o gama variata de patuturi pentru bebelusi, la preturi pentru toate buzunarele. In primele luni de viata, un patut pentru bebe reprezinta universul pentru el, locul in care descopera pentru prima data chipul mamei, culorile si muzica. Astfel ca este ideal ca el sa aiba cel mai frumos univers, dar unul si pentru parintii care pun pe primul loc singuranta si confortul bebelusului lor.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top