Connect with us
Simona Halep a fost eliminată de la US Open! A pierdut cu americanca Townsend

Știri

„Nu, nu spune asta, nu!” Ce i-a spus Simona Halep unui reporter, chiar pe teren la US OPEN

Simona Halep s-a calificat aseară în turul doi la US OPEN, după ce a câștigat meciul cu jucătoarea de origine americană Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. După meciul de o oră și 50 de minute, Simona i-a spus un lucru surpinzător reporterului de pe teren. Bineînțeles, a fost o glumă pe care a gustat-o toată lumea.

„Nu, nu spune asta, nu!” Ce i-a spus Simona Halep unui reporter, chiar pe teren la US OPEN

Simona Halep a jucat pe arena Louis Armstrong meciul de aseară cu Nicole Gibbs. Este aceeași arenă pe care anul trecut a pierdut chiar în turul 1 cu Kaia Kanepi. În ultimii doi ani jucătoarea noastră a pierdut în primul tur la US OPEN, însă acum a revenit în forță și a avut nevoie de mai puțin de două ore pentru a câștiga.  În continuare ea va juca împotriva lui Taylor Townsend.

Citește și: Simona Halep, primele declaraţii despre relaţia cu Toni Iuruc: „Este normal la vârsta asta”

Simona Halep a fost relaxată, în mod evident fericită și foarte zâmbăreață la interviul dat după meci. Ea a făcut o glumă și i-a spus reporterului că urăște acel teren. „Urăsc acest teren”, i-a șoptit Simona Halep reporterului, care i-a replicat râzând: „Nu, nu spune asta, nu!”.

Ce i-a soptit Simona unui reporter pe teren la US OPEN. sursa foto: captura Eurosport

Ce i-a soptit Simona unui reporter pe teren la US OPEN. sursa foto: captura Eurosport

Românca a câștigat doar din acest meci un cec de 100.000 de dolari şi 70 de puncte WTA. Următoarea sa adversară va fi tot de origine americană, Taylor Townsend (23 ani, 116 WTA), care a dispus tot ieri de Katerina Kozlova (Ucraina), cu 3-6, 6-3, 6-2, reuşind 12 aşi.

Citește și: Simona Halep strigă de ajutor! Instagram a luat măsuri drastice

Halep a câştigat până  în acest moment toate meciurile avute cu Townsend, în 2017, în turul al doilea la Cincinnati, cu 6-4, 6-1, în 2018 la Roland Garros, în turul al doilea, cu 6-3, 6-1, şi anul acesta în turul al doilea la Miami, cu 6-1, 6-3.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top