Connect with us
O femeie a rămas gravidă de două ori, la 10 zile distanță

Externe

O femeie a rămas gravidă de două ori, la 10 zile distanță

O femeie a intrat în istoria medicală, după ce a rămas gravidă de două ori, la un timp foarte scurt.

Kate Hill este tânăra care i-a uimit pe medici și i-a făcut să-și pună multe semne de întrebare. Inițial, ea s-a zbătut să conceapă un copil din cauza diagnosticului de sindrom ovarian polichistic. Dar mai apoi, Kate, originară din Australia, a făcut un tratament hormonal, astfel că a reușit, cumva, să rămână gravidă de două ori, la diferență de 10 zile, conform Dailymail.
Kate Hill a apelat la un tratament hormonal, pentru că problema pe care o are o impiedică să elibereze ovulele la mijlocul ciclului menstrual. Astfel, după tratament, a reușit să rămână gravidă…de două ori, consecutiv!

Mai mult decât atât, întreaga situație reprezintă o anomalie rară, iar fenomenul se numește superfetație. La nivel mondial, doar 10 cazuri au fost înregistrate.

Astfel, Kate Hill a rămas gravidă ”la dublu” și a reușit să nască două fetițe, pe Charlotte și pe Olivia. Au fost născute în aceeași zi, prin cezariană. Ele sunt gemene non-identice, cu greutăți și dimensiuni diferite și chiar cu grupe de sânge diferite.

„Nu am realizat ce special a fost ce s-a întâmplat până nu le-am născut. Cazul meu este cu atât mai rar cu cât eu și soțul meu am înreținut relații sexuale doar o dată”, a declarat Kate pentru Today Tonight.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top