Connect with us
O fetiţă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica. Care este motivul

Știri

O fetiţă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica. Care este motivul

Caz șocant în Oradea. Ce gest a putut să facă o fetiță care nu a fost lăsată să iasă de bunica ei. O fetiţă de doar 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, miercuri seară, după ce femeia nu ar fi lăsat-o să iasă afară să se joace.

Copila şi-ar fi ieşit din minţi după ce bunica i-ar fi interzis să plece de acasă, nu a stat pe gânduri şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Vecinii au sunat de urgenţă la 112 şi imediat, iar o echipă de poliţişti, criminalişti şi medici au ajuns la apartament.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dacă viaţa victimei a fost pusă în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Bunica nu a depus plângere la Poliție

Femeia de 65 de ani a fost transportată de urgenţă la spital şi este internată acum la secţia de Terapie Intensivă. Este rănită, dar starea ei e stabilă, spun medicii.

„Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu plăgi înjunghiate torace posterior. Starea ei este stabilă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, Alexandru Mateoc.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce a împins-o pe copilă să recurgă la un asemenea gest.

La sfârșitul lunii mai, un băiat de 9 ani și-a omorât bunica

Un băiat de 9 ani şi-a ucis bunica cu un cuţit de bucătărie, în sectorul 1. O vecină a familiei a declarat că băiatul vorbea foarte urât atât cu alţi copii, cât şi cu adulţii. Părinţii ar fi fost avertizaţi privind comportamentul său, dar nu au făcut nimic.

Băiatul de 9 ani şi-a înjunghiat în gât bunica cu un cuţit de bucătărie, după o ceartă, potrivit primelor informaţii. Femeia este în stare critică şi are şanse foarte reduse de supravieţuire.

Minorul ar fi sunat apoi la 112. Poliţia a ajuns la locul incidentului, în sectorul 1 al Capitalei, unde a găsit-o pe bătrână în stop cardio-respirator. Ea a fost dusă de urgenţă la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top