Connect with us
O jandarmeriţă a băgat în comă un om, la Vatra Dornei. I-a dat cu spray în faţă de la 5 cm distanţă (video)

Știri

O jandarmeriţă a băgat în comă un om, la Vatra Dornei. I-a dat cu spray în faţă de la 5 cm distanţă (video)

O jandarmeriţă a băgat în comă un om, la Vatra Dornei. I-a dat cu spray în faţă de la 5 cm distanţă, în timp ce doi jandarmi încercau să îl încătuşeze. Bărbatul e acuzat de tatăl unei fetiţe de 12 ani că a atins-o indecent.

Este anchetă în judeţul Suceava după ce un bărbat acuzat că a încercat să atingă indecent o fetiţă de 12 ani a fost imobilizat de jandarmi. O femeie din echipajul forţelor de ordine i-a pulverizat în faţă spray iritant în timp ce individul recalcitrant era pus la pământ, moment în care acesta a leşinat. Bărbatul a ajuns la spital în comă, dar medicii nu ştiu deocamdată ce i s-a întâmplat. Totul a fost filmat de un trecător.

Scenele se derulează în parcul central din Vatra Dornei. Intervenţia jandarmilor vine după ce un părinte a semnalat că fiica sa de 12 ani ar fi fost atinsă indecent şi în mod repetat de un individ, chiar în apropierea scenei de la un Festival de Folclor. Bărbatul ar fi devenit agresiv când jandarmii i-au cerut să se legitimeze, aşa că a fost pus la pământ. Imaginile au fost surprinse de un trecător.

În timp ce doi jandarmi bărbaţi încearcă să îi pună cătuşele, omul se zbate şi nu se lasă încătuşat. O jandarmeriţă stă în picioare şi priveşte, apoi duce mâna la spate şi scoate spray-ul din dotare. Unul dintre jandarmii care erau deasupra bărbatului se vede cum îi spune ceva colegei lui, iar aceasta se apleacă şi de la 5 cm îi pulverzează în gură şi în faţă spray.

„Bărbatul (…) a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. (…) La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor.”, este comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

În imagini se vede cum, imediat după ce femeia jandarm dă cu spray, colegii ei nu realizează că bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi îl încătuşează. După câteva minute ei îşi dau seama de gravitatea situaţiei şi îi scot cătuşele. Nu fac însă nicio manevră de resuscitare.

Din cauza stării grave, bărbatul a fost transferat la spitalul din Suceava. „Pacientul a ajuns în comă profundă, din ce mi-au zis colegii de la Vatra Dornei, a fost un stop cardio-respirator, resuscitat. Nu se cunosc cauzele, nu ştim exact exact antecedentele pacientului.”, a declarat un medic la Suceava.

O anchetă a fost deschisă acum pentru a stabili dacă intervenţia jandarmilor s-a desfăşurat conform legii. Se fac cercetări şi faţă de fapta bărbatului care ar mai fi avut în trecut probleme legate de acte de pedofilie. Video aici.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top