Connect with us
O jurnalistă de 33 de ani a fost asasinată! Tânăra era dată dispărută

Externe

O jurnalistă de 33 de ani a fost asasinată! Trupul ei a fost găsit pe marginea drumului

Cotidianul La Prensa Grafica a anunțat că o jurnalistă salvadoriană, Karla Turcios, dată dispărută duminică, a fost asasinată.

„Asasinarea jurnalistei Karla Turcios„, a scris jurnalul pe contul său de Twitter.

Potrivit cotidianului, corpul jurnalistei, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit pe un drum în împrejurimile localităţii Santa Rosa Guachipilin, la 100 de kilometri nord-est de San Salvador.

O sursă din cadrul procuraturii salvadoriene a declarat pentru AFP că sâmbătă seară a fost descoperit corpul femeii pe drumul respectiv, dar în absenţa documentelor personale victima nu putut fi identificată pe loc şi corpul a fost transferat la morgă.

Tânăra a fost probabil strangulată, ceea ce va trebui confirmat de autopsie, a adăugat sursa.

Dispariţia Karlei Turcios, mama unui copil, a fost semnalată duminică de familia sa şi de La Prensa Grafica.

Potrivit unui poliţist citat de cotidian, soţul jurnalistei, Mario Huezo, a „recunoscut cadavrul”.

„Suntem solidari cu familia în aceste momente dificile”, a declarat La Prensa Grafica, publicând pe Twitter o fotografie a tinerei jurnaliste.

Preşedintele Salvadorului, Salvador Sanchez Ceren, a condamnat pe contul său de Twitter uciderea ziaristei Karla Turcios.

„Am ordonat serviciilor noastre de securitate să efectueze o anchete rapidă şi eficientă pentru a trimite vinovaţii în faţa justiţiei cât mai curând posibil”, a scris şeful statului salvadorian, citat de EFE.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Brastavățu, județul Olt. Și-a ucis mama, apoi a dat foc casei

O crimă cumplită a avut loc în județul Olt, localitatea Brastavățu. Un bărbat și-a ucis propria mamă, apoi a dat foc casei.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După comiterea crimei, individul a dat foc casei, apoi a intrat în casa unei vecine și a înjunghiat-o. Ulterior, el a încercat să-și pună capăt zilelor.

Citește continuarea AICI.

CITEȘTE ȘI: Detalii înfiorătoare în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Cum și-ar fi ucis Răzvan familia și de ce a făcut asta
Tragedie: Un cunoscut jurnalist a fost găsit împușcat alături de iubita lui

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top