Connect with us
O tara ameninta ca va boicota competitia Eurovision daca...

Știri

O tara ameninta ca va boicota competitia Eurovision daca…

Ucraina ameninta cu neparticiparea la Eurovision in anul 2017 daca Rusia va castiga competitia din acest an. Reprezentantul Rusiei sta cel mai bine la casele de pariuri, alaturi de Australia si Franta.

„Daca cel care va castiga se numeste Lazarev – cred ca in anul urmator UA va refuza din nou participarea in competitie“, a declarat Zurab Alasania, directorul general al radiodifuzorului ucrainean, UA. Reprezentata Ucrainei, Jamala, a fost aspru criticata de rusi pentru mesajul melodiei cu care isi reprezinta tara in acest an. Piesa „1944” vorbeste despre suferintele tatarilor si ucrainienilor in timpul celui de-Al Razboi Mondial provocate de Uniunea Sovietica.

EUROVISION 2016 SEMIFINALA 2. Cele 10 tari calificate sunt…

EUROVISION 2016 SEMIFINALA 1. Ele sunt tarile care s-au calificat in marea finala!

Jamala, tataroaica de origine, vorbeste in melodia sa despre strainii care intra in casele oamenilor si ucid in stanga si dreapta dupa care se declara nevinovati, facand aluzie la crimele comise de sovietici. La finala competitiei din acest an va canta si Justin Timberlake, ca invitat special. Acesta isi va prezenta sambata, 14 mai, noul single.

Rusia, huiduita acum doi ani pe scena Eurovisionului

Scene cutremuratoare la Eurovision: Jamala a fost ovationata de intreaga sala in cea de-a doua semifinala pentru piesa pe care a interpretat-o. Criticii in muzica sustin ca artista are cel mai puternic si mai miscator mesaj din toate piesele din acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top